Shopping Days: 20% extra winkelwagenkorting op alles.* Shop nu!

Een van de nieuwste trends: slotjes! Je hebt ze in verschillende vormen en varianten: grof, subtiel, aan een ketting, of zelfs als oorbellen. Hier lees je meer over kettingen met slotjes.

Een slotje wordt steeds vaker gezien als een symbolische bezegeling van eeuwige liefde. Je kent het wel! De eindeloze bruggen met slotjes eraan van begin tot het eind. Allemaal bezegeld met verschillende letters erop, van vriendschappen tot relaties. Een bijzonder gevoel, om de eeuwige liefde te bezegelen met een slotje. Tegenwoordig heeft dit een nieuwe trend met zich meegebracht: kettingen met slotjes! Draag de eeuwige liefde voor altijd om je hals. Dit is daarom niet alleen maar een stoer sieraad, maar ook super romantisch.

Stalen goldplated ketting met slotje Stalen ketting met slotje Goldplated ketting met slotje en sleutel Ketting met slotje en sleutel

Maak het nog persoonlijker met een gravure erop, net zoals de slotjes die aan de bruggen hangen. Voor 9,99 zet jij de letters erop die je wilt. En wist je dat je er zelfs een hartje erop kan laten graveren!? Super leuk toch!

 

Oorbellen met slotjes

Maak je look helemaal af, met bijpassende oorbellen! Met deze oorbellen zet je echt een statement neer. Ook deze hebben we met een sleuteltje erbij. Bekijk op onze website alle oorbellen met slotjes.

Goldplated oorbellen met slotje Oorbellen met slotje en sleutel

Mix & Match

We hebben naast oorbellen, ook nog onze Mix & Match collectie. Hierin hebben we ook verschillen slotjes, die je helemaal zelf kan combineren. Hang jouw gekozen slotje aan een armband, ketting of oorbel. Je kan er zelfs nog meer hangers bijhangen, zoals een sleuteltje of letter. En als of dat al niet persoonlijk genoeg is, kun je sommige hangers ook nog eens laten graveren!

Goldplated slotje  Zilveren slotje

Bekijk alle slotjes sieraden online, of het nu voor jezelf is, of voor iemand die je dierbaar is. Sieraden met slotjes staan symbool voor eeuwige liefde. Een supermooi gebaar dus!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..