20% extra winkelwagenkorting op alles* Shop nu!

Sieraden maken het leven mooier en zijn perfect als symbool voor een belangrijk moment of om aan iemand te geven waar je van houdt. En hoe maak je dit extra persoonlijk? Door te matchen natuurlijk! Denk hierbij aan sieraden die voor jou en je vriend(in) een speciale betekenis hebben, zodat je dit altijd bij je kunt dragen. Wij zetten de leukste koppel sieraden per categorie voor je op een rijtje!

Relatie ringen

Denk je aan sieraden met een mooie betekenis, dan denk je al snel aan een ring. Denk hierbij aan een zegelring die van generatie op generatie wordt doorgegeven, trouwringen, verlovingsringen, relatieringen en vriendschapsringen. Allemaal symboliseren ze een bijzondere relatie.

Wil je een ring extra persoonlijk maken? Dan kun je veel ringen, zoals de relatieringen en vriendschapsringen ook laten graveren. Leuk om bijvoorbeeld elkaars naam, letter of initialen te laten graveren. Maar ook een datum is mogelijk en kan een mooi aandenken zijn aan een bijzonder moment.

En wist je dat je bij Lucardi de tweede vriendschapsring met een leuke korting krijgt? Dit zijn twee van onze favoriete sets:

Relatieringen Relatieringen zilverkleurig

Relatie kettingen

Wil je jouw matching sieraad extra op laten vallen? Ga dan voor een koppel ketting. Leuk voor jou en je partner! Met een speciale ketting maak jij het namelijk extra uniek en dit sieraad draag je dicht bij je hart, hoe mooi is dat. Kun je wel wat hulp gebruiken voor het uitzoeken van de perfecte ketting voor koppels? We got you! We zetten hieronder onze favoriete matches, zodat jij de perfecte ketting voor jou en je liefje uit kunt zoeken.

Heren dogtag ketting goud Dames dogtag ketting goud Gepersonaliseerde ketting met datum

Niet op zoek naar een relatie ketting, maar juist naar een vriendschapsketting? Je vindt een mooi paar vriendschapskettingen voor jou en je bestie hier:

Vriendschapsketting

Koppel armbanden

Ook matching armbanden zijn helemaal trending! Ben jij op zoek naar armbanden voor koppels? Kijk dan niet verder en kies jouw favoriete koppel armband bij Lucardi. Soms kan het lastig zijn om de perfecte match te vinden voor een liefdes armband voor een man en vrouw. Daarom geven we vast een tip voor een leuke set:

Heren schakelarmband Dames schakelarmband

Heb je wat inspiratie opgedaan voor een set koppelsieraden dat perfect bij jullie past? Dan is het natuurlijk helemaal leuk als je deze set als verrassing geeft op een bijzonder moment. Zo heb je een cadeautje voor jezelf én voor je lief! 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..