2+1 gratis op alles*. Combineren is mogelijk. Shop nu!

Een ketting met letter, een mooie ring met initaal, of zelfs een armband of oorbellen die je persoonlijk maakt. Wat wil je nog meer? Naast naamkettingen en persoonlijke gravures is het een mooi alternatief om voor een subtiele letter te gaan op jouw sieraad. En daar is tegenwoordig heel veel keuze in, zo ook bij Lucardi! Benieuwd naar de collectie? Laat je inspireren in onze blog, en zie meteen hoe je deze leuke nieuwe sieraden kan dragen. 

Ketting met letter

Één van de meest toegankelijke sieraden met initialen of een letter is de ketting met letter. Deze kan je gemakkelijk combineren, kan je los dragen en is vaak een minimalistische last touch van jouw outfit. De letterketting kan worden gekozen in het zilver of goud, maar ook het materiaal 9 karaat is een optie, materiaal dat is gemaakt van 37,5% goud, en dus een betaalbaar alternatief kan zijn van 14 karaat goud. Kies jij het liefst voor een meer robuste look? Kies dan voor een stijlvolle stalen ketting. Selecteer gemakkelijk onderstaande afbeeldingen om het product op de website van Lucardi te bekijken! 

ketting met letter lucardi lucardi ketting letter

More initials: de sieradencollectie met initiaal

More Stories is onze collectie van prachtige minimalistische oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. Deze collectie was een groot succes en we hebben goed nieuws voor alle liefhebbers, er komt nog meer minimalistisch moois bij!

De collectie is uitgebreid met een hele leuke nieuwe items: More Stories initials. Wat deze minimalistische sieraden nog leuker maakt is dat ze een persoonlijke touch hebben. De uitbreiding van more stories bestaat namelijk uit sieraden versierd met initialen! De ringen, armbanden en losse hangertjes zijn verkrijgbaar in het goud- of zilverkleurig en met alle letters van het alfabet. Zo kan je helemaal kiezen voor een persoonlijk exemplaar dat bij jouw stijl past. Bij de ringetjes kan je zelfs de maat naar jouw smaak aanpassen! De ringen zijn open gewerkt waardoor je ze kan dragen om welke vinger jij maar wilt!

ring met letter 

Hoe draag je een sieraad met letter? 

Je kan gaan voor een mooi sieraad met jouw eigen voorletter erin maar het is natuurlijk ook heel leuk om een sieraad te dragen met de letter van iemand die belangrijk voor jou is. Op deze manier draag je altijd een aandenken aan deze persoon bij je!

Kan jij geen genoeg krijgen van de persoonlijke sieraden? No worries, je kan heel leuk meerdere items met elkaar combineren! Kies bijvoorbeeld voor een leuke naamarmband met daarnaast een minimalistisch ringetje. Je kan er met deze sieraden helemaal op los combineren, tot je een set hebt waar jij helemaal weg van bent!


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..