Bel & Bestel! Haal je bestelling op in de winkel.

Naamsieraden

De naamsieraden, waar het eerst echt nog een sieraad van ‘vroeger’ was, is het nu weer helemaal terug van weggeweest! Je ziet de naamsieraden in verschillende materialen en lettertypes en zijn een echte trend op dit moment.

Welk naamsieraad is jouw favoriet? Ga je voor een naamketting, naamarmband of misschien toch een naamring? Jij maakt het helemaal naar je eigen smaak. De sieraden zijn verkrijgbaar in zilver, goldplated en roséplated. Zo heb je bijvoorbeeld een ketting met naam in verschillende lettertypes zoals sierlijk, modern of in het Arabisch. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een naamketting met een geboortesteen of hart.

naamketting lucardi juwelier

Gepersonaliseerde sieraden

Naast een armband of ketting met naam, is het personaliseren van sieraden sowieso erg populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten graveren van sieraden. Hierbij maak je jouw favoriete sieraden nog specialer omdat je helemaal zelf kan bepalen wat er op staat, en in welke stijl.

Bij Lucardi kun je al vanaf €7,99 laten graveren en dit duurt meestal maar 1 werkdag. Dit kan je zelfs in één van onze Lucardi winkels laten doen!

Het laten graveren van kettingen en ringen kennen we inmiddels wel, maar wist je dat graveren van oorbellen ook mogelijk is bij Lucardi? Dit maakt het extra uniek! Zo heb je bijvoorbeeld de goldplated oorbellen met romeinse krans om de randen.

lucardi oorbellen gravures

Speciale bestellingen

Sommige gepersonaliseerde sieraden duren langer om te laten graveren. Deze sieraden worden als speciale bestellingen gezien en worden door een extern bedrijf gegraveerd. De naamsieraden worden namelijk speciaal voor jou gemaakt! Daarom duurt dit ongeveer drie weken. Meer weten? Je leest hier alles over graveren bij Lucardi!

Inspiratie

Over een aantal weken staat Valentijnsdag alweer voor de deur, een perfecte gelegenheid voor een gepersonaliseerd sieraad. Verras je geliefde of vriend(in) met een persoonlijk cadeau! Ga je voor een naamsieraad of wil je toch een persoonlijke boodschap achterlaten en laat je een sieraad graveren? En zelfs op onze geschenken zoals spaarpotten of besteksets is dit mogelijk! Waar je ook voor gaat, you make it personal!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..