30% korting op bijna alle 9 karaat sieraden. Shop Nu!

Yes! Er is weer een nieuwe toevoeging aan het smartwatches assortiment bij Lucardi, namelijk van het merk NASA. Bij NASA denk je waarschijnlijk meteen aan de maanlanding, ruimtevaart en high tech raketten. Toch zie je de laatste jaren het logo van NASA ook steeds vaker terug komen in de mode. Door samenwerkingen met grote merken als Nike, Balenciaga en Vans is het merk NASA echt een fashion statement geworden.

Nu NASA ook in de modewereld zo populair is konden natuurlijk de accessoires niet achter blijven, en wat is voor dit merk nou een betere match dan smartwatches! Dit zijn accessoires die fashionable zijn én vol met de handigste gadgets zitten.

Bij Lucardi zijn er NASA smartwatches voor mannen en vrouwen maar er zijn ook unisex modellen. De horloges zijn er in een aantal verschillende stijlen en met verschillende functionaliteiten, zodat er altijd wel een model tussen zit dat perfect bij jouw levensstijl past én helemaal jouw smaak is.

Functionaliteiten

Alle NASA smartwatches zijn bestuurbaar met zowel Android als IOS en hebben in ieder geval de volgende functies:

  • Meten van stappen, afstand en calorieën
  • Verschillende activiteiten opties
  • Notificaties voor social media apps, SMS en oproepen
  • Wekker
  • Camera op afstand bedienen
  • Scherm licht op bij bewegen van de arm
  • Slaapanalyse

Zijn er nog meer functies die jij graag wil in jouw nieuwe smartwatch? In de tabel hieronder zie je per model welke extra functies dit horloge nog eens heeft naast de standaard functies die hier boven al staan genoemd. Benieuwd hoe het model er uit ziet? Klik dan op het model nummer om meteen de smartwatch te bekijken. 

  30009 30039 30159 30179 30109 30109 30073 30119 30019 30129 30160 30139
Hart ritme meter  
Bloeddruk en zuurstof meter    
Lichaamstemperatuur meter        
Herinnering menstruatie              
Herinnering water drinken                    
Bewegingsherinnering  
Ademhalingsoefeningen                  
Weer    
Bluetooth bellen              
Bluetooth muziek        
Find my phone  
Spelletjes                    
Nieuws meldingen                      
Zaklamp                  

De perfecte smartwatch voor jou!

Ben je er na het zien van alle functionaliteiten nog niet helemaal uit? Om je nog een handje te helpen hebben we voor verschillende type smartwatch dragers een aantal van onze favoriete modellen op een rijtje gezet!

1 .Voor de gadget lover. Als liefhebber van handige snufjes wil jij natuurlijk het liefste de smartwatch met zo veel mogelijk functies!

NASA smartwatch BNA30009 NASA smartwatch BNA30179

2. Voor de nieuwe smartwatch gebruiker. Voor als je op zoek bent naar een makkelijk instapmodel die niet bomvol functies hoeft te zitten maar wel het leven net wat makkelijker maakt.

NASA smartwatch BNA30129 NASA smartwatch BNA30139

3. Voor de dames. Naast het prachtige uiterlijk van deze smartwatches hebben ze ook een handige menstruatie herinneringsfunctie.

NASA smartwatch BNA30109 NASA smartwatch BNA30073


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..