Ken jij het merk HOT&TOT al? Een écht Nederlands merk met gave handgemaakte houten horloges. Een unieke combinatie van stijl, luxe en duurzaamheid!

Wij hebben dit unieke merk toegevoegd aan onze collectie! De horloges zijn gemaakt van diverse soorten houden met allemaal een eigen uitstraling. Dit zorgt ervoor dat elk horloge weer anders is. De HOT&TOT horloges zijn lekker licht en ook nog eens ademend, zodat ze super comfortabel aanvoelen. De horloges van HOT&TOT zijn volledig met de hand gemaakt van hout en zijn daardoor geheel vrij van giftige stoffen en kunstmatige materialen.

HOT&TOT haalt zijn inspiratie uit zowel verre reizen, als fietstochten door de Beemster of de duinen. Al onze horloges zijn ontworpen met een scherp oog voor detail en een duurzame state-of-mind. 

Doordat de horloges van HOT&TOT van hout zijn, zijn ze ideaal om te combineren! Of je nu gek bent op kleur, of juist gaat voor basics, voor casual of misschien wel een zakelijke look. De horloges matchen altijd met je outfit!

                           “Watches won’t change the world. The ones who wear them will.“

Het hout dat voor deze horloges wordt gebruikt is resthout en komt van over de hele wereld. Er zijn voor deze horloges dus geen bomen omgehakt. Maar, voor ieder horloge dat HOT&TOT verkoopt, planten zij een boom. Hiervoor hebben ze sinds de oprichting een samenwerking met de non profit stichting One Tree Planted. Namens HOT&TOT zijn er inmiddels duizenden bomen aangeplant in Bolivia, op De Filipijnen en in de Amerikaanse staat Oregon. Zo maken we samen de aarde een stuk groener!

Wil jij er fashionable bij lopen én de wereld een stukje beter maken? Bekijk en shop dan een van de HOT&TOT houten horloges.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..