20% extra korting op de leukste sintcadeaus. Shop nu!

Elk voorjaar is het weer zo ver, nieuwe fashion trends! Soms blijft een trend van eerdere jaren hangen en elk jaar komt er ook wel weer een hele nieuwe trend op. Zo is trend van minimalistische sieraden is gelukkig here to stay en ook dit seizoen nog helemaal hot! Een nieuwe trend waar wij heel blij van worden is die van statement oorbellen. We zullen je in deze blog dan ook alles vertellen wat je moet weten over dé trend die je niet mag missen!

To make a statement

 

 

 

 

 

 

 

Het verschil tussen de minimalistische sieraden trend en de statement oorbellen trend kon niet groter zijn, maar dat de trends zo verschillen vinden we juist leuk! Zo zijn er deze zomer trends in twee hele verschillende stijlen. Waarbij het bij minimalistische sieraden ging om subtiele en eenvoud items, zijn statement oorbellen juist lekker flashy om mee op te vallen! De oorbellen zijn naast het feit dat ze groot van formaat zijn, ook vaak afgewerkt met mooie details zoals gekleurde steentjes en leuke kwastjes. Hierdoor zijn deze oorbellen dé perfecte eyecatcher voor jouw look. Met deze nieuwe trend kun je gemakkelijk een basic jurkje of outfit helemaal opleuken met slechts een paar oorbellen!

A pop of colour

 

 

 

 

 

 

 

Je kan de statement oorbellen trend gebruiken om een chique outfit voor een avondje uit in de spotlight te zetten. Maar een tweede optie is natuurlijk om een leuke pop of colour toe te voegen aan je dagelijkse outfit! Zo zijn de zwarte statement oorbellen met kwastjes perfect voor een zaterdagavond look, terwijl de knalblauwe variant perfect is om je zomerse outfit mee te voorzien van een goede dosis kleur! Door het dragen van statement oorbellen met een kleurtje, voeg je gemakkelijk een leuke dosis kleur toe aan je outfit. Hierdoor krijg je meteen lentekriebels!

Kortom: de statement oorbellen trend is enorm populair om we snappen wel waarom! Met een setje statement oorbellen kan je je outfit super makkelijk laten opvallen. Of ga voor een kleurig setje om juist wat kleur toe te voegen aan je look! Ben jij nog op zoek naar een leuk paar oorbellen om alvast in een zomerse stemming te komen? Shop dan nu je favoriete statementoorbellen bij Lucardi! 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..