50% korting op alle 14 karaat en diamant sieraden t/m 18 april. Shop Nu!

Hebben jij en je moeder of dochter een hele speciale band en zouden jullie dit vast willen leggen in een mooi sieraad? Dan zijn deze kettingen perfect voor jullie.

Laatst hebben we nieuwe moeder/dochter kettingen toegevoegd aan ons assortiment! Deze kettingen kun je samen delen met jouw moeder of dochter zodat jullie altijd iets van elkaar om hebben. De collectie bestaat uit twee verschillende ontwerpen en zijn gemaakt van het materiaal staal. Dragen jullie liever goudkleurige sieraden? De kettingen zijn ook verkrijgbaar met een goldplated laagje. De kettingen hebben een lengte van 40+5cm, je kan deze dus nog aanpassen naar jouw voorkeur.

Het eerste ontwerp bestaat uit twee kettingen met aan elke ketting een hartjes hanger. Het ene hartje is hier groter dan het andere hartje. Dit ontwerp is erg minimalistisch en kun je gemakkelijk combineren met andere kettingen die je misschien al in je collectie hebt. Het tweede ontwerp bestaat uit een bar ketting waar de vorm van een hartje in ontbreekt. Dit hartje zit vervolgens als hanger aan de andere ketting. Welk ontwerp vind jij het mooist?

Extra leuk: de kettingen kun je ook nog eens laten graveren. Op deze manier maak je de ketting nog unieker. Voor het graveren betaal je maar €3,99. Om het linker sieraad te graveren, kies je voor “graveren linker zijkant”. Wil je juist het rechter sieraad laten graveren? Dan kies je voor “graveren rechter zijkant”. Uiteraard kan je ook allebei de sieraden laten graveren, bijvoorbeeld met jullie initialen. Je kan bij deze kettingen kiezen tussen een sierlijk en handgeschreven lettertype. Wil je dit setje als cadeau geven? Houd er dan rekening mee dat het 2-3 werkdagen langer duurt voordat je jouw gegraveerde sieraad binnen hebt.

 

 

De kettingen worden geleverd op een super leuk kaartje. Op dit kaartje staat de quote ‘’A bond that can never be broken’’. Kies voor de ketting het hartje of de bar, ze zijn allebei gemaakt van het materiaal staal en verkleuren niet. Je kan ook gaan voor de stalen versie met een laagje goldplating voor een warme kleur. De kettingen shop je nu voor maar €29,99 per setje.


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..