Hebben jij en je moeder of dochter een hele speciale band en zouden jullie dit vast willen leggen in een mooi sieraad? Dan is een moeder dochter sieraad perfect voor jullie!

Laatst hebben we nieuwe moeder/dochter kettingen toegevoegd aan ons assortiment! Deze kettingen kun je samen delen met jouw moeder of dochter zodat jullie altijd iets van elkaar om hebben. De collectie is gemaakt van het materiaal staal. Dragen jullie liever goudkleurige sieraden? De kettingen zijn ook verkrijgbaar met een goldplated laagje. De kettingen hebben allemaal een verlengstukje, waardoor je ze kan aanpassen naar jouw gewenste lengte. Je hebt een ketting al vanaf €29,99

Moeder dochter ketting

Er zijn meerdere modellen van deze setjes. Het eerste ontwerp bestaat uit twee kettingen met aan elke ketting een hartjes hanger. Het ene hartje is hier groter dan het andere hartje. Dit ontwerp is erg minimalistisch en kun je gemakkelijk combineren met andere kettingen die je misschien al in je collectie hebt. Het tweede ontwerp bestaat uit een bar ketting waar de vorm van een hartje in ontbreekt. Dit hartje zit vervolgens als hanger aan de andere ketting. Als laatste hebben we ook nog een setje met 2 discs. Welk ontwerp vind jij het mooist?

Graveren

Extra leuk: de kettingsetjes kun je ook nog eens laten graveren. Op deze manier maak je de ketting nog unieker. Voor het graveren betaal je maar €3,99. Om het linker sieraad te graveren, kies je voor “graveren linker zijkant”. Wil je juist het rechter sieraad laten graveren? Dan kies je voor “graveren rechter zijkant”. Uiteraard kan je ook allebei de sieraden laten graveren, bijvoorbeeld met jullie initialen. Je kan bij deze kettingen kiezen tussen een sierlijk en handgeschreven lettertype. Wil je dit setje als cadeau geven? Houd er dan rekening mee dat het 2-3 werkdagen langer duurt voordat je jouw gegraveerde sieraad binnen hebt. 

Moeder dochter ketting goud hartMoeder dochter ketting zilver

Speciaal voor je moeder

Wil je een ketting speciaal voor je moeder? Naast de kettingen die je samen met je moeder kan dragen, hebben we ook andere moeder/dochter kettingen, speciaal voor jouw moeder. Aan dee kettingen hangt een hangertje in de vorm van een moeder met kinderen. Zo heb je een ketting met moeder en dochters, maar ook met een moeder, dochter en zoon. Hierdoor zal je moeder jullie altijd bij zich dragen. Deze kettingen zijn gemaakt van zilver en zijn €34,99 per stuk.

Moeder dochters ketting Moeder dochter zoon ketting


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..