Ga jij altijd mee met de laatste sieradentrends? Dan herken je vast een aantal sieraden in dit rijtje. Mocht je nog wat missen, dan is dit je kans om er helemaal voor te gaan en jouw sieraden collectie uit te breiden. Let’s get this started!

Onderwerpen in dit artikel:

Grote oorbellen

Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ken je ze nog? Die grote oorringen van vroeger? We zijn er weer helemaal fan van en je maakt er elke basic look net iets spannender mee. Je kunt grote oorbellen combineren met kleinere oorbellen van groot naar klein of je vult ze aan met knopjes, zodat de grote oorbellen het meest opvallen. Vind je die grote ringen misschien te overdreven? Dan kun je het ook subtieler houden en toch meegaan met de trend. Combineer wat grotere ringetjes met elkaar zoals onderstaande foto.

Edelsteen sieraden

De nieuwe trend op het gebied van edelsteen sieraden neemt ons helemaal mee naar het lekkere zomerweer. Ze zijn namelijk perfect te combineren met een zomerse outfit. Daarnaast hebben de edelstenen ook allemaal een eigen betekenis. Zo kies je precies wat bij jou past. Ben jij ook gek op sieraden met een edelsteen? Bekijk dan snel onze Gemstone collectie. Deze trend mag je dit jaar niet aan je voorbij laten gaan. 

Persoonlijke sieraden

Van deze trend kunnen we geen genoeg krijgen. En jullie blijkbaar ook niet! Persoonlijke sieraden zijn al een tijdje dé meest verkochte sieraden. Snappen wij natuurlijk heel goed, want hoe leuk is het om een sieraad te hebben die uniek is en speciaal voor jou is gemaakt. Je kunt een sieraad bijvoorbeeld laten graveren, kiezen voor een ketting met letter of cijfer, een naamsieraad of ga voor een geboortesteen sieraad. Jij maakt het extra persoonlijk! Daarnaast zijn gepersonaliseerde sieraden niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om met alle liefde aan een ander te geven. Wie verdient het volgens jou om in het zonnetje gezet te worden?

Earcuffs voor de perfecte earparty

Ken je de earcuff al? Deze oorbel is perfect als je liever geen echte oorpiercing wil en een uitkomst als je snel en gemakkelijk voor de perfecte earparty wil gaan. Je kunt de earcuff combineren met verschillende oorbellen en ze zijn verkrijgbaar in zowel zilver als goudkleurig, met én zonder steentjes. Je kunt er dus helemaal zelf een mix en match van maken die bij jouw earparty past. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een earparty waarbij een earcuff is gebruikt? Hieronder vind je inspiratie voor zowel zilver als goudkleurig.

Layering

Als je gek bent op sieraden, dan heb je vast wel eens gebruik gemaakt van de layering trend. Verzamel de leukste kettingen bij elkaar, draag ze allemaal op een verschillende lengte en tada! Zo heb je de trend voor layering te pakken! Maar wie denkt dat je dit alleen met kettingen kunt doen, die heeft het mis. Wist je dat je ook ringen heel leuk over elkaar kunt plaatsen? Dit geeft een tof effect. En uiteraard is het ook leuk om dit te doen met verschillende armbanden en als finishing touch een horloge. Genoeg mogelijkheden dus, maar zeker een trend die je niet mag overslaan als sieraden lover! 

 

 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..