30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Naast velen gouden en zilveren sieraden bestaat er nog een ander prachtig materiaal: staal! Staal heeft een mooie zilver grijze kleur en is ook nog eens hartstikke betaalbaar! Staal verkleurt niet en blijft daardoor lang mooi.

Stalen sieraden hebben een verschillende uitstraling. Zo heb je stoere, grove schakelarmbanden en robuuste ringen. Maar ga je voor sierlijk en stijlvol dan zijn er ook fijne kettinkjes en ringen. Keuze genoeg, een stalen sieraad kan niet ontbreken in jouw sieradencollectie.

Stalen sieraden voor dames
Voor dames heb je genoeg keuze in stalen sieraden. De nieuwe stalen armbandjes van Endless zijn zeker de moeite waard! Het zijn mooie minimalistische stalen armbandjes waarvan sommige afgewerkt met kristal. De stalen armbandjes zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren. Leuk om te combineren en passend bij elke outfit!



Stoer staal voor heren
Horloges, armbanden, kettingen, ringen ga zo maar door. Allemaal categorieën stalen sieraden voor de man! Stalen sieraden voor heren zijn meestal stoere afgewerkt. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je vader, broer of vriend? Dan zijn de stalen heren cadeausets echt precies wat je zoekt! Leuk om zowel te geven als om te krijgen.



Staal voor kinderen
Er zijn natuurlijk ook stalen sieraden voor de kids! Bekijk eens de stalen kinder oorbellen uit onze collectie. Daarin heb je keuze uit verschillende leuke oorbellen zowel basic als oorbellen afgewerkt met kristal of zirkonia steentjes.



En? Ga jij ook voor staal! Wij hebben een uitgebreide collectie stalen sieraden voor dames, heren en kids! Bekijk hier onze gehele collectie stalen sieraden.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..