Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Amsterdam Osdorp

Amsterdam Osdorp

Adres

Osdorpplein 665

1068TC

Amsterdam

020-3035002

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-20.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

12.00-17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp

Gemeente Osdorp is onderdeel van Amsterdam. Een mooie plek in Noord-Holland. Het centrum van Osdorp heeft een mooie variate in horecagelegenheden, een leuke plek om te shoppen met zowel lokale als landelijke winkels en een mooie afwisseling tussen bebouwing en groen. Een fijne plek om een dagje door te brengen en een goede plek voor een Lucardi filiaal!
 

De slogan van Lucardi is: met liefde gegeven…. Deze slogan draagt de boodschap uit die voor Lucardi erg belangrijk is: alle sieraden in de winkel zijn perfect als cadeau. Ze worden door ons met liefde gemaakt, gepresenteerd en door de klant met liefde gegeven. Voor wie je ook een cadeautje zoekt: je zusje, je moeder of je verloofde: we hebben de mooiste sieraden en horloges voor je klaar staan!Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp

Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reparaties of het laten schieten van oorgaatjes.

Voor horloge reparatie in amsterdam kan je terecht bij ons maar wist je dat je als service bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp ook kleine reparaties kan laten uitvoeren? Het is hartstikke zonde als je een horloge of sieraad niet meer draagt, terwijl het met een simpele reparatie opgelost kan worden. Een bandje korter maken of een batterij vervangen kunnen we meteen voor je doen in de winkel. Ook andere reparaties daar kunnen we je mee helpen! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.


Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Neuspiercing en oorpiercing (bovenkant oor)