Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Maassluis

Maassluis

Adres

Koningshoek 91112

3144 BA

Maassluis

010-3163606

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Maassluis

Maassluis is een stad in Zuid-Holland aan de rivier de Scheur en de hele stad draaide vroeger dan ook om deze rivier. Zo was het een echt vissersdorp en is het wereldberoemd geworden door het locale sleepvaartbedrijf en scheepsbergingsbedrijf. Het is dan ook niet zo gek dat hier het nationaal sleepvaart museum is gevestigd.

Maar behalve de interessante historie van de stad, is er nog veel meer leuks aan de stad Maassluis. Zo kan je er bijvoorbeeld heel leuk winkelen in het winkelcentrum Koningshoek. In dit winkelcentrum vind je meer dan 60 mode, lifestyle en beauty winkels, waaronder Lucardi Juwelier Maassluis!

Bij Lucardi kan je terecht voor de leukste sieraden en geschenken. Of je nu zoekt naar een stoere armband voor je neefje, schattige oorbellen voor je zusje of een mooi horloge voor je moeder, je vindt het bij Lucardi allemaal!

 

Wat kan er bij Lucardi Juwelier Maassluis?

Bij Lucardi Juwelier Maassluis kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Bij Lucardi Juwelier Maassluis kan je terecht voor nog veel meer dan alleen het aanschaffen van de leukste sieraden. Je kan hier ook gaatjes laten schieten door onze medewerkers, een speciaal sieraad laten graveren of je kan hier terecht voor verschillende reparaties.


Bij Lucardi Juwelier Maassluis ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)