Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Den Haag Venestraat

Den Haag Venestraat

Adres

Venestraat 18

2511 AS

Den Haag

070-2054658

Reguliere openingstijden

Maandag

11.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-21.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-18.00

Zondag

12.00-17.30

Lucardi Juwelier Den Haag Venestraat

Het tweede Lucardi filiaal in de Haagse binnenstad vind je in de altijd gezellige Venestraat! De naam verklapt het eigelijk al maar de Venestraat is een van de eerste straten die op het veen gebouwd werd en is ook meteen een van de eerste straten in Nederland met een stoep. Deze winkelstraat bevindt zich in het shoppinghart van Den Haag. Tijdens een dagje shoppen mag je deze straat dus echt niet overslaan. In en rondom de Venestraat vind je bekende warenhuizen tot kleine schattige winkeltjes. Ben je lekker uitgeshopt? Kom dan tot rust op een van de gezellige terrasjes midden in het centrum van Den Haag, 
 

Of je nou op zoek bent naar mooi cadeautje voor jezelf of voor een ander, bij Lucardi Juwelier Venestraat ben je aan het juiste adres! Je vindt hier de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges. Trakteer jezelf op een zilveren ring met zirkonia, 14 Karaat gouden ketting of stalen armband. Er is keuze genoeg! 

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Den Haag Venestraat?

Loop jij al een tijdje met een leeg horloge of heb jij een horloge thuis liggen die te groot is waardoor je hem niet kunt dragen? Ook voor services als het laten vervangen van je horlogebatterij, het inkorten van je horlogeband of het laten graveren van je sieraad (of horloge!) kun je terecht bij Lucardi Juwelier Den Haag Venestraat.
 

Bij Lucardi Juwelier Den Haag Venestraat ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Neuspiercing en oorpiercing (bovenkant oor)