Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Eindhoven Rechtestraat

Eindhoven Rechtestraat

Adres

Rechtestraat 19A

5611 GL

Eindhoven

040-3035178

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-21.00

Zaterdag

09.30-18.00

Zondag

12.00-17.00

Lucardi Juwelier Eindhoven Rechtestraat

Het winkelhart van Eindhoven is toch echt de Rechtestraat. Hier vind je winkels in alle soorten en maten. Bekende kledingmerken en schoenenwinkels vind je in dit gebied. Perfect dus als je op zoek bent naar een nieuwe outfit! Als je jouw outfit hebt geshopt wil je jouw look natuurlijk afmaken met sieraden volgens de laatste trends. Kom gezellig langs bij ons filiaal aan de Rechtestraat en laat je adviseren door een van onze medewerkers. 
 

Zoek jij een cadeau voor een speciaal iemand of wil jij jezelf trakteren op iets moois? Bij Lucardi Juwelier Eindhoven Rechtestraat ben je aan het juiste adres! Je zult altijd iets vinden in het grote assortiment van verschillende soorten sieraden, horloges en accessoires. Of je nou op zoek bent naar een stoer horloge voor je vader, een subtiele 14 Karaat gouden ketting voor je oma of een diamanten ring voor jezelf: er is altijd genoeg keus. Zo weet je zeker dat je altijd iets leuks zal vinden. 

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Eindhoven Rechtestraat?

Bij Lucardi Juwelier Eindhoven Rechtestraat kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Wil jij de batterij van je horloge al een tijdje laten vervangen of heb jij een sieraad die je wilt laten personaliseren door middel van een gravure? Dit zijn een van de vele dingen die nog meer bij Lucardi Juwelier Eindhoven Rechtestraat kunnen. Laat bijvoorbeeld ook je gaatjes schieten. Je betaalt alleen voor de schietoorbellen en die zijn er al vanaf €12,99. 
 

Bij Lucardi Juwelier Eindhoven Rechtestraat ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Neuspiercing en oorpiercing (bovenkant oor)