Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Zwolle

Zwolle

Adres

Diezerstraat 24

8011 RG

Zwolle

038-4228665

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-21.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-17.30

Zondag

12.00-17.00

Lucardi Juwelier Zwolle

Omdat Zwolle aan verschillende waterwegen ligt, is het van oorsprong een belangrijke handelsstad. Hoewel de handel zoals het vroeger gebeurde, niet zo heel goed te zien is, is de levendigheid en het bruisende karakter van de stad nog steeds goed te zien en te voelen.

De levendige hoofdstad van de provincie Overijssel is goed bereikbaar. Of je nu komt per fiets, auto of met het openbaar vervoer: je gaat een leuke dag tegemoet! Een van de winkels die gevestigd zit in de stad is Lucardi Juwelier Zwolle. Hier vindt je sieraden en horloges in alle soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar een klassieke ring voor je oma, een schattig kettinkje voor je nichtje of een stoere armband voor je broer: bij Lucardi vind je van alles wat. Voor ieder cadeaumoment, of natuurlijk om jezelf te verwennen. De slogan van Lucardi is niet voor niets: met liefde gegeven.

Bij Lucardi Juwelier Zwolle ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Ook kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services. We kunnen bijvoorbeeld een sieraad of horloge voor je graveren of een kleine reparatie voor je uitvoeren. Heb je een vraag over een sieraad of horloge? Loop snel bij ons binnen, want ons personeel staat voor je klaar!

Gaatjes schieten bij Lucardi Zwolle

Wil jij oorbelletjes laten schieten? Dat kan bij Lucardi Juwelier Zwolle! Je hoeft hier geen afspraak voor te maken en onze getrainde medewerkers schieten jouw nieuwe gaatjes veilig, steriel en snel.

Piercen bij Lucardi Zwolle

Bij de Lucardi in Zwolle kan je een piercing laten zetten in je neus of in het platte gedeelte van het kraakbeen in je oor. Lucardi Zwolle heeft voor het zetten van deze piercings een GGD vergunning. Je kan gewoon binnen komen lopen voor het laten zetten van jouw nieuwe piercing en natuurlijk is ook dit bij Lucardi voor een leuke prijs mogelijk.