Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Ede

Ede

Adres

Grotestraat 1

6711 AH

Ede

0318-613783

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-21.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Ede

Ede bruist van de gezellige winkels. Zo heeft de stad de grote winkelketens, maar ook sprankelende speciaalzaken.  Er zijn in Ede Centrum veel gezellige plekken om wat te lunchen of een bakkie koffie te doen. Een gevarieerd winkelaanbod dus  waar je heerlijk kunt shoppen. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de Bospoort. Dit is het oude centrum van Ede waar veel schattige kunstwinkeltjes en restaurants te vinden zijn.
 

We hebben bij Lucardi Juwelier Ede veel verschil;lende collecties in ons assortiment. Dit zijn collecties die wisselen en veranderen. Per seizoen hebben ze een andere uitstraling, of is er weer iets heel nieuws in de winkel. Je kunt dus iedere keer iets nieuws vinden als je bij Lucardi binnenstapt!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Ede?

Bij Lucardi Juwelier Ede kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Wist je dat je bij Lucardi Juwelier Ede ook terecht kunt om je horlogebatterij te laten vervangen? Super handig, want je klokje niet meer dragen op het moment dat de batterij op is is natuurlijk erg zonde! Bij een normaal horloge vervangen we de batterij direct voor je in de winkel. Heb je een waterdicht horloge, dan schakelen we voor de zekerheid de hulp van onze horlogemaker in. Zodat we zeker weten dat je horloge waterdicht blijft!
 

Bij Lucardi Juwelier Ede ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Neuspiercing en oorpiercing (bovenkant oor)