Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Rotterdam Centrum

Rotterdam Centrum

Adres

Beurstraverse 61

3012 AT

Rotterdam

010-2132945

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-21.00

Zaterdag

09.30-18.00

Zondag

12.00-18.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Rotterdam Centrum

Het Beursplein is het bruisende middelpunt van het centrum van Rotterdam. Het is een autovrij plein tussen de Coolsingel en de Hoogstraat, wat sinds de wederopbouw van Rotterdam een groot en populair winkelgebied is geworden. Er zijn veel verschillende winkels te vinden, waaronder Lucardi Juwelier. De plek waar dit filiaal gevestigd is staat voor de échte Rotterdammerts beter bekend als ‘De Koopgoot’. Hier kun je terecht voor de leukste sieraden en horloges en veel meer!

Het assortiment van Lucardi Rotterdam Centrum is net als bij alle andere Lucardi’s erg uitgebreid. Een grote collectie aan sieraden in veel verschillende kleuren en materialen. De populairste materialen die we verkopen zijn: staal, zilver, goud, plated en leer. Je kunt bij Lucardi terecht voor veel verschillende armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en horloges. Voor jong en oud en voor dames en heren. Laat je verassen door ons aantrekkelijke assortiment en kies je favoriete sieraden uit tijdens een dagje shoppen!

Bij Lucardi Juwelier Rotterdam Centrum ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Daarnaast kan je ook binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services. Denk hierbij aan het graveren van een sieraad (€7,50 per gravure) of kleine reparaties aan sieraden en horloges. 

Dus mocht je ooit opzoek zijn naar een juwelier in Rotterdam, loop dan bij Lucardi Rotterdam Centrum naar binnen!

Gaatjes schieten bij Lucardi Rotterdam Centrum

Bij Lucardi Juwelier Rotterdam Centrum zijn niet alleen sieraden te koop, je kunt hier ook gaatjes laten schieten. Je betaalt alleen voor de schietoorbelletjes (vanaf €9,99), het schieten zelf is helemaal gratis. 

Piercen bij Lucardi Rotterdam Centrum

Dat je bij Lucardi gaatjes kan schieten weten de meeste al, maar wist je dat we bij Lucardi in Rotterdam Centrum ook piercen? Je kan hier terecht voor het zetten van een neuspiercing of een piercing in het vlakke stuk kraakbeen van je oor. Het laten zetten van een piercing is bij Lucardi niet alleen tegen een leuke prijs maar het is ook niet nodig om vooraf een afspraak te maken. De Lucardi filialen hebben een locatiegebonden vergunning van de GGD om te mogen piercen.