Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Den Haag Centrum

Den Haag Centrum

Adres

Spuistraat 24

2511 BD

Den Haag

070-3639467

Reguliere openingstijden

Maandag

11.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-21.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-18.00

Zondag

12.00-17.30

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat

De Spuistraat heeft vele winkels, maar ben je op zoek naar een juwelier in deze omgeving, dan moet je naar Lucardi Juwelier Den Haag! Pas sinds januari 2016 heeft dit filiaal de deuren geopend op deze bijzondere plek, vlakbij de passage. Doordat er veel nieuwe winkels zijn bijgekomen in deze omgeving zit Lucardi op een perfecte locatie voor het shoppende publiek, het mooiste stukje van de stad.  Het vele glas en een nieuw interieur  zorgt ervoor dat de juwelier in Den Haag de uitgebreide collectie op een mooie en stijlvolle manier kan presenteren.


Voor allerlei sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat op je plek. Mocht je houden van stoere sieraden, neem dan een kijkje bij ons stalen of leren assortiment. Hou je van chique dan is goud of witgoud het voor jou. Ook met verlovings-, vriendschaps- en trouwringen kunnen we je in de winkels helpen. Er is voor ieder wat wils dus neem snel een kijkje!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Den Haag?

Bij Lucardi Juwelier Den Haag Centrum kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Je kunt bij veel meer dan alleen sieraden terecht bij Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat. Je kunt namelijk ook sieraden en horloges bij ons laten graveren. Daarnaast kun je ook volledig steriel gaatjes bij ons laten schieten. Je betaalt alleen voor de schietoorbelletjes. Het schieten zelf is gratis.
 

Bij Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Neuspiercing en oorpiercing (bovenkant oor)