Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Hilversum

Hilversum

Adres

Kerkstraat 6

1211 CN

Hilversum

035-6233514

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

10.00-18.00

Woensdag

10.00-18.00

Donderdag

10.00-21.00

Vrijdag

10.00-18.00

Zaterdag

10.00-17.00

Zondag

12.00-17.00

Lucardi Juwelier Hilversum

Lekker centraal  gelegen: tussen Amsterdam en Utrecht ligt Hilversum. De stad die bekend is van de media: televisie radio en film, is ook de woonplaats van veel BN’ers. Er zijn in Hilversum (en voornamelijk het Gooi) dan ook prachtige villa’s te vinden. Om BN’ers te spotten is Hilversum the place to be, maar ook natuurliefhebbers kunnen hier hun lol niet op. Je kunt tussen al het groen heerlijk wandelen of varen op de Loosdrechtse plassen.


Als je in Hilversum bent moet je natuurlijk ook de winkels even bekijken. Van superchique tot alledaags. Van bijzondere speciaalzaken tot grote winkelketens. Ook Lucardi Juwelier Hilversum is in het centrum te vinden.  In de winkel vindt je van alles en nog wat: van gouden ringen tot stalen armbanden en goldplated kettingen. We hebben sieraden en horloges voor dames en heren en voor jongens en meisjes. In allerlei verschillende materialen en kleuren. Voor ieder wat wils dus!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Hilversum?

Bij Lucardi Juwelier Hilversum kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Opzoek naar een plek om je stilstaande horloge weer te laten lopen? Dan zit je bij Lucardi Juwelier Hilversum ook goed! We vervangen horlogebatterijen in de winkel, zodat je snel weer een goedlopend klokje om je pols hebt!
 

Bij Lucardi Juwelier Hilversum ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)