Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Den Haag Leyweg

Den Haag Leyweg

Adres

Leyweg 629

2545 GK

Den Haag

070-3665745

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-17.30

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Den Haag / Leyweg

Winkelcentrum Leyweg is et grootste winkelcentrum van Den Haag. Je kunt hier overdekt als niet overdekt winkelen en de winkels zijn goed bereikbaar met de auto.  De Leyweg zit vol met grote als kleine winkeliers, van de eenmanszaakjes tot grote winkelketens die overal gevestigd zitten. Van Sport- tot elektronicazaken en van interieur- tot cadeauwinkels.


Vooral voor de dames hebben we een leuke collectie sieraden die erg uitgebreid en uiteenlopend is. Van chique goud tot kleurrijk kristal en van stoer staal tot schitterende diamanten. Genoeg om te zien en om jezelf cadeau te doen, want “I have enough jewelry” said no woman ever…


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Den Haag / Leyweg?

Bij Lucardi Juwelier Den Haag / Leyweg kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Je kunt bij Lucardi Juwelier Den Haag Leyweg terecht als je gaatjes in je oren wil. We hebben een collectie schietoorbellen. Deze zitten steriel verpakt in een doosje en worden met het schieten direct vanuit de verpakking in het oor geschoten. Zo is er geen infectie gevaar bij het schieten en  zal er hierdoor geen ontsteking ontstaan. De oorbelletjes moeten een paar weken blijven zitten tot de gaatjes goed genoeg geheeld zijn. Je kunt natuurlijk wel alvast in de winkel rondkijken welke oorbelletjes je zou willen als je nieuwe in mag! Er is zo veel!
 

Bij Lucardi Juwelier Den Haag / Leyweg ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)