Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Assen

Assen

Adres

Forum 6

9401 EE

Assen

0592-301540

Reguliere openingstijden

Maandag

11.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-21.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Assen

Assen is een stad waar je top kunt shoppen! De Asser binnenstad is dé winkelstad van Drenthe en dat zie je aan alles. De leuke speciale winkels, unieke plekjes in zijstraatjes en uiteraard de oude bekende winkels zoals HEMA en H&M zijn er te vinden én Lucardi Juwelier Assen natuurlijk. Die mag niet vergeten worden.  Geniet van de knusse terrasjes, restaurantjes en neem een lekker hapje en drankje… want: ‘de terrassen van Assen blijven verassen’


De Binnenstad van Assen heeft een verrassend en gevarieerd winkelaanbod. Lucardi Juwelier past hier perfect tussen. Door de nieuwe en wisselende collecties is er altijd iets verrassends en nieuws te vinden in de winkel. En de collectie loopt uiteen in allerlei soorten en maten. Van welk materiaal, steen en soort sieraad je ook houdt: jouw fabulous bling hebben wij! Eat glitter for breakfast and shine all day!  


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Assen?

Bij Lucardi Juwelier Assen kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

We bieden ook verschillende services aan bij Lucardi Juwelier Assen.  Zo kun je bijvoorbeeld een horlogebatterij laten vervangen. Zodat je klokje weer een tijdje mee kan! Ook doen we kleine reparaties in de winkel. Loop langs en vraag naar de opties. Ook de ingewikkeldere reparaties daarvoor kun je bij ons terecht, alleen schakelen we dan de hulp van een goudsmid in.
 

Bij Lucardi Juwelier Assen ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Neuspiercing en oorpiercing (bovenkant oor)