Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Helmond

Helmond

Adres

Veestraat 11

5701 RA

Helmond

0492-745194

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-18.00

Dinsdag

10.00-18.00

Woensdag

10.00-18.00

Donderdag

10.00-18.00

Vrijdag

10.00-20.00

Zaterdag

10.00-17.00

Zondag

12.00-17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Helmond

Shoppen in Helmond is gezellig en leuk! Er zijn veel verrassende winkels te vinden, van speciaalzaken tot cadeau- en kledingwinkels. Je kunt lekker rondslenteren en alle winkels in gaan. Ook de verschillende horecagelegen heden in de stad zorgen er voor dat je kunt genieten van een hapje en een drankje, om even uit te rusten van het vele shoppen. Vergeet in dit rondje door Helmond niet langs te gaan bij Lucardi Juwelier Helmond, de winkel heeft alles op het gebied van sieraden en horloges!


Bij Lucardi Juwelier Helmond hebben we veel verschillende artikelen. Van armbanden tot kettingen en van horloges tot ringen. Je vindt hier voor iedereen een geschikt cadeau, en natuurlijk vind je er ook genoeg voor jezelf!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Helmond?

Bij Lucardi Juwelier Helmond kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Is je horlogebatterij stuk, maar ben je er toch wel aan gehecht? Zonde om een nieuwe te kopen! Bij Lucardi Juwelier Helmond kun je je de batterij laten vervangen. Dit doen we direct voor je in de winkel. Als je online wilt bestellen, maar er worden verzendkosten gerekend, dan kun je er voor kiezen om het te laten bezorgen. In het filiaal in Helmond kun je het ophalen wanneer je wil en op deze manier bespaar je verzendkosten naar je eigen adres! Superhandig! 
 

Bij Lucardi Juwelier Helmond ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)