Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Veldhoven

Veldhoven

Adres

Pleintjes 201

5501 EH

Veldhoven

040-2556848

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-18.00

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Veldhoven

Het centrum van Veldhoven is bruisend en actief. Er valt regelmatig iets te beleven, muzikale evenementen, het Cult en Tumult festival, modeshows en andere optredens. Bij Veldhoven zit je goed! Natuurlijk is er ook een wekelijkse markt en kun je iedere maandag weer terecht in het centrum voor verse producten, kleding en een zakkie patat!
 

Uiteraard hebben we bij Lucardi Juwelier Veldhoven alles op het gebied van sieraden en horloges, maar wist je dat je ook voor speciale ringen bij ons terecht kunt? Lucardi heeft namelijk een assortiment met trouwringen, vriendschapsringen en relatieringen. Zo kun je samen met je liefje de ring uitzoeken die bij jullie relatie op dat moment past en zorgen dat ze perfect bij elkaar matchen! 


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Veldhoven?

Lucardi Juwelier Veldhoven is the place to be als je op zoek bent naar service. We hebben de mogelijkheid om je direct in de winkel te helpen met het vervangen van een horlogebatterij, het doen van kleine reparaties en vele andere dingen. Als je hebt gekozen voor een trouw-, vriendschaps- of relatiering kun je die ook laten graveren. Zo heb je jullie initialen of een tekst die veel voor jullie betekent altijd bij je en maak je sieraad nog specialer!

 

Bij Lucardi Juwelier Veldhoven ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)