Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Oud Beijerland

Oud Beijerland

Adres

Veilingpassage 4-6

3262 SX

Oud Beijerland

0186-640700

Reguliere openingstijden

Maandag

13.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Oud-Beijerland

Het centrum van Oud-Beijerland is een erg geliefd winkelcentrum, er zijn dan ook veel mensen te vinden van de steden in de buurt. Wat het centrum van Oud-Beijerland zo leuk maakt? Het heeft de authentieke sfeer van een dorp. Het dorp waar je nog begroet wordt door een vreemde en waar ondernemers echte vakmensen zijn die iets weten over hun dienst of product. Deze gastvrijheid zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt in Oud-Beijerland en dat de winkelervaring top is!
 

Ondanks dat Oud-Beijerland een historische en traditionele sfeer uitstraalt is het qua winkels lekker modern. Je kunt hier alle laatste modetrends vinden. Dat zie je alweer aan Lucardi Juwelier Oud-Beijerland die aan de Ooststraat gevestigd zit. De collecties die in de juwelier zijn ten toongesteld geven de trends van dit moment weer, leuke kleuren, mooie materialen en een betaalbare prijs zorgen voor een compleet aanbod waar je leuke  sieraden en horloges kunt vinden.


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Oud-Beijerland?

Maar je kunt bij Lucardi Juwelier Oud-Beijerland voor meer terecht dan alleen sieraden of horloges. Zo hebben we ook verschillende services die we aanbied. Je kunt bij ons namelijk laten graveren, oorbellen laten schieten en kleine reparaties laten uitvoeren. Stap dus lekker binnen!

 

Bij Lucardi Juwelier Oud-Beijerland ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)