Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,6 uit 5 (60.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Vlissingen

Vlissingen

Adres

Lange Zelke 16

4381 GA

Vlissingen

0118-449112

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-17.30

Vrijdag

09.30-20.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Vlissingen

Het winkelcentrum van Vlissingen is opgesplitst in twee delen: een historisch deel en een modern gedeelte. In het historische gedeelte vindt je voornamelijk gezellige kleine knusse winkeltjes en het moderne deel heeft een rijk aanbod van alle winkels die in een winkelcentrum niet mogen ontbreken. Alle grote ketens zijn aanwezig en zo ook Lucardi Juwelier Vlissingen. Iedere vrijdag wordt er een weekmarkt georganiseerd waar je terecht kunt voor alle verse producten uit de streek. De horecagelegenheden in het centrum zorgen voor leuke plekken waar je bij kunt komen van je dagje shoppen met een kopje koffie en een Zeeuwse Bolus!

Goud, zilver, diamant, staal en goldplated: Lucardi Juwelier Vlissingen heeft het allemaal! Kom snel langs in onze winkel om te kijken wat voor mooie sieraden en horloges we voor je hebben klaar staan!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Vlissingen?

Bij Lucardi Juwelier Vlissingen kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Wil jij ook wel eens oorbellen in, maar heb je nog geen gaatjes? Die kun je bij Lucardi Juwelier Vlissingen helemaal gratis laten schieten! Je betaalt alleen voor de schietoorbelletjes die je zelf mag uitkiezen. Als je een leuk paar gevonden hebt schiet één van onze medewerkers de oorbelletjes direct uit de verpakking in je oor, zodat er geen bacteriën bij kunnen komen. Helemaal veilig en steriel dus!
 

Bij Lucardi Juwelier Vlissingen ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)