Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Amsterdam Noord

Amsterdam Noord

Adres

Buikslotermeerplein 196

1025 GA

Amsterdam

020-6370955

Reguliere openingstijden

Maandag

11.00-17.30

Dinsdag

09.30-17.30

Woensdag

09.30-17.30

Donderdag

09.30-20.00

Vrijdag

09.30-17.30

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

12.00-17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Amsterdam Noord

Het Noorden van Amsterdam is een bruisend en landelijk deel. De stad is gescheiden door de rivier het IJ en hoewel het centrum in het Zuiden ligt, moet je het Noorden van Amsterdam niet vergeten! Amsterdam Noord heeft namelijk twee gezellige markten en diverse winkelcentra waar je leuk kunt shoppen en bijzondere producten kunt vinden.
 

Het winkelcentrum waar Lucardi Juwelier Amsterdam Noord gevestigd zit is winkelcentrum Boven ’t Y. Een groot winkelcentrum met zowel grote ketens als kleine lokale winkels. Leuk om rond te dwalen en lekker te shoppen.  Lucardi Juwelier Amsterdam Noord is een juwelier met een open uistraling. Je stapt zo binnen en kunt alles zelf op je gemak bekijken. Ons personeel staat voor je klaar als je iets wil passen of afrekenen, maar anders dan de traditionele juwelier is Lucardi heel laagdrempelig. De slogan van Lucardi is ‘met liefde gegeven’ en dit is niet voor niets! Alle cadeautjes die je koopt bij de juwelier zijn perfect voor ieder cadeau moment. Met liefde gekocht en met liefde gegeven!

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Amsterdam Noord?

We bieden verschillende services aan bij Lucardi Juwelier Amsterdam Noord. Zo kun je je horloge of sieraad laten repareren of graveren, je horlogebatterij laten vervangen of oorbellen laten schieten.
 

Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Noord ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Neuspiercing en oorpiercing (bovenkant oor)