Achteraf betalen
60 dagen gratis retour
Gratis verzending vanaf 29,99
Score: 4,59 uit 5 (55.000+ reviews)
Achteraf betalen
menu
Terug naar overzichtTerug

Lucardi juwelier Amsterdam Bijlmer

Amsterdam Bijlmer

Adres

Bijlmerplein 84A

1102 DA

Amsterdam

020-7670564

Reguliere openingstijden

Maandag

12.00-18.00

Dinsdag

09.30-18.00

Woensdag

09.30-18.00

Donderdag

09.30-19.00

Vrijdag

09.30-18.00

Zaterdag

09.30-17.00

Zondag

Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruitziet en waar in de straat we precies zitten.

Lucardi Juwelier Amsterdam Bijlmer

Het Centrale plein van de Amsterdamse wijk Bijlmermeer is het Bijlmerplein. Het plein is onderdeel van het winkelcentrum de Amsterdamse Poort. Dit bestaat sinds 1987 en is sinds die tijd het grootste overdekte winkelcentrum van Amsterdam. De mall heeft meer dan 200 winkels. Hier vind je een mengelsmoes tussen de lokale ondernemers en de landelijke ketens. Je kunt hier langs komen voor een lekkere lunch, een ijsje, de laatste mode of een bril: in de Amsterdamse Poort vind je alles lekker dicht bij elkaar.

Add some glitz and glam to your outfit met de sieraden of horloges van Lucardi Juwelier Amsterdam Bijlmer. We hebben voor iedereen wat. Trendy en stijlvolle sieraden voor dames, schattige sieraden voor meisjes, stoere sieraden voor jongens en robuuste sieraden voor mannen.  Alles in een scala aan materialen en kleuren. Wat je ook nodig hebt op sieradengebied: Lucardi is the place to be!

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Amsterdam Bijlmer?

Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Bijlmer kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Daarnaast ben je bij Lucardi Juwelier Amsterdam Bijlmer poort ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten bij Lucardi Amsterdam Bijlmer

Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Bijlmer kan je ook gaatjes laten schieten. We hebben een speciaal systeem die de oorbellen vanuit de steriele verpakking direct in het oor schiet. Snel en veilig dus! En het mooiste is: het schieten is een gratis service bij Lucardi, je hoeft alleen de schietoorbelletjes af te rekenen and you’re ready to shine!

Piercen bij Lucardi Amsterdam Bijlmer

Wist je dat je ook een piercing kan laten zetten bij Lucardi Amsterdam Bijlmer? In dit filiaal worden piercings gezet in het vlakke gedeelte van je oorschelp. Je hoeft geen afspraak te maken voor het piercen maar kan gewoon even binnen komen lopen wanneer het jou uit komt. Het piercen in Amsterdam kan al heel voordelig, je betaalt namelijk een vast bedrag voor het piercen en kan daarnaast zelf voor een piercing kiezen die zo goedkoop of duur is als jij wilt. Lucardi Amsterdam Bijlmer heeft een vergunning van de GGD om te mogen piercen.

^^layout-bottom$$