Shop dit weekend met 20% extra korting op bijna alles! 

Lucardi juwelier Amersfoort

Adres

Utrechtsestraat 23
3811 LA Amersfoort
Telefoon: 033-4632834

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 11.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 21.00
  • Vrijdag 09.30 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.30
  • Zondag 12.00 - 17.00

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Amersfoort

 

De stad Amersfoort ligt in het midden van het land en ontstond in de 13e eeuw. Het is een mooie oude stad met een prachtige historische binnenstad. De stad heeft leuke evenementen, een gevarieerd winkelaanbod, prachtige architectuur en een mooie omgeving.  Geniet tijdens een dagje Amersfoort van de middeleeuwse poorten, torens, kerken en grachten, maar natuurlijk ook van de leuke winkels die er te vinden zijn: zoals Lucardi Juwelier Amersfoort!

 

Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Amersfoort

Als je dan een dagje aan het rondstruinen bent door deze prachtige historische stad, sla Lucardi Juwelier Amersfoort dan niet over. We hebben een schitterende collectie sieraden en horloges. Heel veel keuze uit verschillende materialen, kleuren en vormen. Door de wisselende collecties heeft  Lucardi altijd iets nieuws en verrassends in het assortiment. Kies het sieraad uit waar jouw oog op is gevallen en shop dan lekker verder in de gezellige straatjes van Amersfoort.

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Amersfoort?

Laat je verassen door de vernieuwende collectie die zich aanpast naar ieder seizoen en cadeaumoment, maar let daarnaast ook op de services die Lucardi Juwelier Amersfoort aanbiedt. Je kunt bij ons namelijk je sieraad of horloge laten graveren en repareren. Je kunt 100% steriel oorbellen laten schieten of je horlogebatterij laten vervangen. Ons personeel staat voor iedere vraag voor je klaar!

 

Bij Lucardi Juwelier Amersfoort  ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 

Jacques Lemans
Invicta
Casio
Guess sieraden
Pulsar
Schalins Trouwringen

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..