t/m 16 augustus 2e paar oorbellen halve prijs! Shop Nu!

Lucardi juwelier Amsterdam

Adres*

Osdorpplein 665
1068TC Amsterdam
Telefoon*: 020-3035002

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 21.00
  • Vrijdag 09.30 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp

Gemeente Osdorp is onderdeel van Amsterdam. Een mooie plek in Noord-Holland. Het centrum van Osdorp heeft een mooie variate in horecagelegenheden, een leuke plek om te shoppen met zowel lokale als landelijke winkels en een mooie afwisseling tussen bebouwing en groen. Een fijne plek om een dagje door te brengen en een goede plek voor een Lucardi filiaal!  
 

De slogan van Lucardi is: met liefde gegeven…. Deze slogan draagt de boodschap uit die voor Lucardi erg belangrijk is: alle sieraden in de winkel zijn perfect als cadeau. Ze worden door ons met liefde gemaakt, gepresenteerd en door de klant met liefde gegeven. Voor wie je ook een cadeautje zoekt: je zusje, je moeder of je verloofde: we hebben de mooiste sieraden en horloges voor je klaar staan!Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp

Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Wist je dat je als service bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp ook  kleine reparaties kan laten uitvoeren? Het is hartstikke zonde als je een horloge of sieraad niet meer draagt, terwijl het met een simpele reparatie opgelost kan worden. Een bandje korter maken of een batterij vervangen kunnen we meteen voor je doen in de winkel. Ook andere reparaties daar kunnen we je mee helpen! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.


Bij Lucardi Juwelier Amsterdam Osdorp ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen


Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..