t/m 16 augustus 2e paar oorbellen halve prijs! Shop Nu!

Lucardi juwelier Delft

Adres*

Paradijspoort 58
2611 MB Delft
Telefoon*: 015-2130839

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 21.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Delft Paradijspoort

Delft is een stad die opbloeide in de gouden eeuw. Met het bekende Delftsblauw en de beroemde inwoners Johannes Vermeer en Willem van Oranje is het een stad met een rijke geschiedenis die ook nu nog steeds terug te zien is in de stad. De ouderwetse panden, pittoreske straatjes en liefelijke grachten zorgen ervoor dat je je zo in 1600 waant als je een beetje fantasie gebruikt. Een leuke stad om rond te dwalen én een leuke stad om een dagje te shoppen.

Als je in Delft rondstruint, vergeet dan niet om ook even binnen te stappen bij de juwelier in de Hovenpassage: Lucardi Juwelier Delft Centrum! Vorig jaar is dit filiaal verhuisd, naar een volledig nieuw pand. Het was tijd voor een opknapbeurt en dat heeft de juwelier ook gehad. Lucardi Delft heeft nu een fris interieur met plek voor de volledige collectie.

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Delft Paradijspoort?

Bij Lucardi Juwelier Delft Paradijspoort kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Zo kun je je sieraden laten poetsen, je sieraad laten graveren of repareren als ‘ie kapot is. Je kunt bij ons je horlogebatterij laten vervangen of oorbelletjes laten schieten. Handig om te weten. Heb je een vraag op het gebied van sieraden en horloges? Loop dat gerust binnen en onze medewerkers helpen je graag?
 

Bij Lucardi Juwelier Delft Paradijspoort ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..