t/m 22 oktober 2+1 gratis op zilveren sieraden. Shop Nu!

Lucardi juwelier Delft

Adres*

Troelstralaan 57
2624 ET Delft
Telefoon*: 015-2611508

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 11.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.00 - 17.30
  • Woensdag 09.00 - 17.30
  • Donderdag 09.00 - 17.30
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Delft Hovenpassage

In Delft kun je winkelcentrum De Hoven Passage vinden. Dit is een belangrijk winkelgebied in Delft waar je heel veel verschillende winkels kunt vinden.  Het is onderdeel van het gebied In de Hoven. Boven het winkelcentrum is een parkeerdek aangelegd waar je makkelijk kunt parkeren en rondom het centrum zijn kantoren en woonhuizen gebouwd. In 2002 is het winkelcentrum verbouwd en helemaal opgeknapt. Hier zijn ongeveer 60 winkels te vinden, waaronder onze eigen Lucardi Juwelier Delft Hoven!


Lucardi Juwelier Delft Hovenpassage heeft alles op het gebied van sieraden en horloges, maar ook veel meer! Leuk om te hebben, of om weg te geven als cadeautje. We hebben regelmatig cadeausets in ons assortiment bij de grote cadeaumomenten zoals Vader- en Moederdag, Kerst, Sinterklaas of Valentijn.

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Delft Hovenpassage?

Liggen er bij jou ook kapotte sieraden en stilstaande horloges in een laadje? Dat is pas zonde! Natuurlijk is een nieuw exemplaar kopen erg leuk, maar extra veel sieraden of horloges hebben is nog beter! Je kunt bij Lucardi Juwelier Delft Hovenpassage je sieraad of horloge laten repareren. Heb je een makkelijk te maken product, dan doen we dat voor je in de winkel, zo niet, dan moeten we misschien de hulp van onze smid inschakelen. Hoe dan ook: Je krijgt je sieraad of horloge brand new terug!

Bij Lucardi Juwelier Delft Hovenpassage kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

 

Bij Lucardi Juwelier Delft Hovenpassage ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden

Kettingen

 

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..