Black Friday korting - 25% extra korting op bijna alles! Shop Nu!

Lucardi juwelier Den Haag

Adres*

Spuistraat 24
2511 BD Den Haag
Telefoon*: 070-3639467

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 11.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 20.00
  • Vrijdag 9.30 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 18.00
  • Zondag 12.00 - 17.30

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering.

Bekijk onze actuele corona maatregelen hier.

 

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat

De Spuistraat heeft vele winkels, maar ben je op zoek naar een juwelier in deze omgeving, dan moet je naar Lucardi Juwelier Den Haag! Pas sinds januari 2016 heeft dit filiaal de deuren geopend op deze bijzondere plek, vlakbij de passage. Doordat er veel nieuwe winkels zijn bijgekomen in deze omgeving zit Lucardi op een perfecte locatie voor het shoppende publiek, het mooiste stukje van de stad.  Het vele glas en een nieuw interieur  zorgt ervoor dat de juwelier in Den Haag de uitgebreide collectie op een mooie en stijlvolle manier kan presenteren.


Voor allerlei sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat op je plek. Mocht je houden van stoere sieraden, neem dan een kijkje bij ons stalen of leren assortiment. Hou je van chique dan is goud of witgoud het voor jou. Ook met verlovings-, vriendschaps- en trouwringen kunnen we je in de winkels helpen. Er is voor ieder wat wils dus neem snel een kijkje!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Den Haag?

Bij Lucardi Juwelier Den Haag Centrum kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Je kunt bij veel meer dan alleen sieraden terecht bij Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat. Je kunt namelijk ook sieraden en horloges bij ons laten graveren. Daarnaast kun je ook volledig steriel gaatjes bij ons laten schieten. Je betaalt alleen voor de schietoorbelletjes. Het schieten zelf is gratis.
 

Bij Lucardi Juwelier Den Haag Spuistraat ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..