Glamour Day 20% extra korting op bijna alles! Gebruik kortingscode: GLAMOURDAY2021

Lucardi juwelier Eindhoven

Adres

Heuvel Galerie 145
5611 DK Eindhoven
Telefoon*: 040-2464634

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 18.00
  • Vrijdag 09.30 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 18.00
  • Zondag Gesloten

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering. Plan nu hier jouw afspraak in bij een van onze winkels!

Bekijk onze actuele corona maatregelen hier.

 

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Eindhoven

Eindhoven is op dit moment die 5 na grootste gemeente van Nederland qua inwoneraantal. Een bruisende plek dus en dat zie je terug in de binnenstad. Het centrum is een leuke plek om een dagje te shoppen en rond te wandelen. Met mooie architectuur en gezellige winkels en eettentjes, je kunt er ook veel variatie vinden op winkelgebied, waaronder Lucardi Juwelier Eindhoven.


De collectie van Lucardi Juwelier Eindhoven heeft naast vaste producten en merken ook een wisselend assortiment. Zo is er in de winkel altijd iets anders te vinden. Laat je verrassen door ons aanbod van dit moment. We hebben een divers assortiment waar voor iedereen wel iets leuks bij zit. Of je nou iets zoekt voor Kerst, Moederdag, Valentijn of Sinterklaas. Voor ieder persoon vind jij iets leuks bij Lucardi Juwelier Eindhoven!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Eindhoven?

Bij Lucardi Juwelier Eindhoven kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Lucardi heeft niet alleen maar sieraden of horloges, maar nog veel meer! Diverse poetsmiddelen, accessoires en wekkers. Kleine hebbedingetjes zoals horlogebandjes, een horlogeband-inkorter of zelfs verzilverde geschenken voor kinderen vind je ook in al onze winkels. Daarnaast bieden we een aantal services aan: we schieten oorbellen in de winkel (helemaal gratis, want je betaald alleen voor de schietoorbellen die je hebt uitgekozen), voeren kleine reparaties uit of graveren zelfs sieraden en horloges.
 

Bij Lucardi Juwelier Eindhoven ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..