50% korting op alle 14 karaat en diamant sieraden t/m 9 mei. Shop Nu!

Lucardi juwelier Enschede

Adres

De Klanderij 39
7511 HS Enschede
Telefoon*: 0534-361938

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

 • Maandag 11.00 - 18.00
 • Dinsdag 09.30 - 18.00
 • Woensdag 09.30 - 18.00
 • Donderdag 09.30 - 18.00
 • Vrijdag 09.30 - 18.00
 • Zaterdag 09.30 - 18.00
 • Zondag 12.00 - 17.00

Bijzondere openingstijden:

 • Datum: Openingstijden:
 • 13-05-2021 Gesloten
 • 23-05-2021 Gesloten
 • 24-05-2021 Gesloten

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering. De winkels zijn weer open zonder afspraak. Maar wil jij gaatjes laten schieten, een oorpiercing laten zetten of ben jij op zoek naar trouwringen? Plan dan nu hier jouw afspraak in, zodat we je gegarandeerd kunnen helpen!

Bekijk onze actuele corona maatregelen hier.

 

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Enschede

Enschede is een echte gastvrije winkelstad. Het heeft van heel Oost-Nederland het meest diverse winkelaanbod. De grote winkelstraten hebben natuurlijk alle grote winkelketens maar ook de kleine straatjes van Enschede, daar vind je leuke shopjes. Lucardi Juwelier Enschede is er ook te vinden en hier kun je terecht voor alle sop het gebied van sieraden, bijouterie en horloges.


Of je op zoek bent naar goud, zilver, plated, diamant of een ander materiaal, Lucardi Juwelier Enschede heeft er sieraden van! We hebben een groot uitgebreid en verrassend assortiment en om de zoveel tijd komen er nieuwe collecties bij. Voor iedereen die houdt van glitter en bling heeft Lucardi ook genoeg leuke edelstenen die een extra sparkle aan de sieraden en horloges kunnen geven. Buy it and leave a trail of glitter wherever you go!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Enschede?

Bij Lucardi Juwelier Enschede kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Niet alleen sieraden vind je bij Lucardi Juwelier Enschede, onze medewerkers kunnen je namelijk met nog veel meer dingen helpen. Zo kun je een sieraad of horloge laten graveren vanaf €7,99 per gravure. Voeren ze kleine reparaties voor je uit of kun je oorbelletjes laten schieten (dit is helemaal gratis, want je betaald alleen voor de steriele schietoorbelletjes die je hebt uitgekozen). Loop lekker bij ons binnen voor al het advies op sieraden-gebied.
 

Bij Lucardi Juwelier Enschede  ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..