Shoppen op afspraak - Maak nu online een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde Lucardi winkel!

Lucardi juwelier Goes

Adres*

Lange Vorststraat 55
4461 JM Goes
Telefoon*: 0113-251562

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 17.30
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden:

  • Datum: Openingstijden:
  • 02-03-2021 10.00 - 15.00

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering. Plan nu hier jouw afspraak in bij een van onze winkels!

Bekijk onze actuele corona maatregelen hier.

 

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Goes

Doe je deze zomer een dagje Zeeland? Dan moet je zeker komen winkelen in Goes! Een leuke stad met een historische touch. Sinds de Middeleeuwen is de stad gaan groeien en de schattige Middeleeuwse details zie je nog steeds terug in het straatbeeld. Je kunt lekker door de gezellige straatjes dwalen en heerlijk winkelen. Shop ‘till you drop!


Het winkelaanbod in Goes is groot. Er valt in deze stad op winkelgebied erg veel te ontdekken, van gezellig boetiekjes tot ambachtelijke speciaalzaken. Voor de grote winkelketens kun je natuurlijk ook in Goed terecht. Lucardi Juwelier Goes is ook in het centrum te vinden, dus vergeet niet daar een bezoekje te brengen!  We hebben veel sieraden en horloges in ons assortiment. Daarbij zijn er veel merken en wisselende collecties zodat je als je binnenstapt altijd wel weer iets nieuws ziet. Get ready for some bling!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Goes?

Bij Lucardi Juwelier Goes kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Wist je dat de medewerkers van Lucardi ook oorbellen kunnen schieten? Je kunt bij ons binnen lopen als je oorbellen wil, je hebt keuze uit verschillende soorten oorbellen en wij schieten dit volledig steriel uit de verpakking direct in het oor. Het beste van alles is nog dat het schieten gratis is! Alleen voor de schietoorbelletjes betaal je.
 

Bij Lucardi Juwelier Goes ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..