Bekijk onze Deals. Mis het niet! 

Lucardi juwelier Nijmegen

Adres

Molenstraat 58-60
6511 HG Nijmegen
Telefoon*: 024-3243448

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 18.00
  • Dinsdag 10.00 - 18.00
  • Woensdag 10.00 - 18.00
  • Donderdag 10.00 - 21.00
  • Vrijdag 10.00 - 18.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Nijmegen Centrum

Winkelen in Nijmegen is een feestje! Met meer dan 400 winkels in het centrum kun je je lol niet op. Het is uitgebreid, gevarieerd en uniek. In het historische gedeelte van de stad zijn bijzondere speciaalzaken en boetiekjes die je zeker niet mag misschien tijdens een dagje Nijmegen. Ook de grote bekende winkels vindt je in het stadshart, en daar hoort Lucardi Juwelier Nijmegen Centrum ook bij! Je kunt in deze juwelier zomaar naar binnen lopen en de uitgestalde collectie in glazen kasten bekijken. Bij Lucardi is er altijd voor ieder wat wils!
 

De collectie van Lucardi is leuheuk! Boordevol oorbellen, horloges, armbanden, kettingen en ringen!  Je vind hier van alles van groot tot klein en van jong tot oud. In veel verschillende stijlen, materialen en kleuren. Door de wisselende collecties verrast de juwelier je keer op keer. Koop er dus maar lekker op los! “All you need is love, but a little jewelry has never hurt anybody!”

 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Nijmegen Centrum?

Je kunt bij Lucardi Juwelier Nijmegen Centrum terecht voor veel meer dan alleen het kopen van leuke sieraden en horloges. Zo kun je gebruik maken van onze services: graveren, schoonmaken, horlogebatterij vervangen, repareren and last but not least: gaatjes schieten!
 

Bij Lucardi Juwelier Nijmegen Centrum ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..