Bekijk onze Deals. Mis het niet! 

Lucardi juwelier Oldenzaal

Adres

W.C. de Driehoek 10
7571 ET Oldenzaal
Telefoon*: 0541-221689

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 18.00
  • Vrijdag 09.30 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden:

  • Datum: Openingstijden:
  • 13-05-2021 Gesloten
  • 24-05-2021 Gesloten

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering. De winkels zijn weer open zonder afspraak. Maar wil jij gaatjes laten schieten, een oorpiercing laten zetten of ben jij op zoek naar trouwringen? Plan dan nu hier jouw afspraak in, zodat we je gegarandeerd kunnen helpen!

Bekijk onze actuele corona maatregelen hier.

 

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Oldenzaal

In 1992 werd het overdekte winkelcentrum De Driehoek in Oldenzaal geopend. De bouw van het winkelcentrum duurde lang, heeft veel hindernissen moeten nemen, maar uiteindelijk staat er dan toch een prachtig centrum met een mooi ontwerp. En de kracht van dit winkelcentrum? Alles zit onder één dak en er is een parkeerplaats waar je goed en goedkoop kunt parkeren. Lucardi Juwelier Oldenzaal zit ook gevestigd in De Driehoek, vergeet daar dus  niet naar binnen te stappen als je in Oldenzaal aan het shoppen bent. 


Voor iedereen die opzoek is naar een leuk sieraad hebben we bij Lucardi Juwelier Oldenzaal een leuk product klaar liggen. Uiteraard  Voor de heren zijn er stijlvolle horloges en stoere sieraden met stalen en leren accenten, de jongens kunnen hun hart ophalen met horloges met superhelden of voetbal erop en voor de meisjes hebben alle sieraden en horloges zoete kleuren en schattige accenten zoals diertjes, cupcakes en bloemen. 


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Oldenzaal?

Bij Lucardi Juwelier Oldenzaal kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Je kunt bij Lucardi Juwelier Oldenzaal ook terecht om bijvoorbeeld een sieraad of horloge te laten graveren. Zo maak je het extra persoonlijk, met een zelf gekozen tekst of initiaal. Maak je sieraad uniek, cause today is a day to shine! 
 

Bij Lucardi Juwelier Oldenzaal ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..