Lucardi juwelier Rotterdam

Adres

Lijnbaan 59B
3012 EL Rotterdam
Telefoon: 010-3038833

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12:00 - 18.00
  • Dinsdag 09:30 - 18.00
  • Woensdag 09:30 - 18.00
  • Donderdag 09:30 - 18.00
  • Vrijdag 09:30 - 21:00
  • Zaterdag 09:30 - 18.00
  • Zondag 12:00 - 18:00

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Lucardi Juwelier Rotterdam Lijnbaan

 

De bekendste winkelstraat van Rotterdam is toch wel de Lijnbaan.Daar vind je nu het vijfde filiaal van Lucardi Juwelier in Rotterdam! In 1953 werd de Lijnbaan geopend. Het was toen de eerste autovrije winkelboulevard in Europa. De Lijnbaan is tot de dag van vandaag nog steeds autovrij waardoor je hier ongestoord kan shoppen. Heb jij met slecht weer toch  zin om te winkelen? Dit stuk van Rotterdam heeft een gedeeltelijke overkapping zodat je toch nog je favoriete winkels kunt bezoeken met slecht weer. Op de Lijnbaan vind je alle grote merken en bekende ketens. Als je op zoek bent naar een specifiek item zul je gegarandeerd slagen in het kloppende winkelhart van Rotterdam.

 

Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Rotterdam Lijnbaan

Kom gezellig langs en trakteer jezelf op een mooi sieraad of horloge uit onze collectie. Of je nou op zoek bent naar een 14K gouden ketting, een ring met diamant of een stoer horloge, in ons assortiment is er genoeg keus! Ook als je een sprankelend cadeau zoekt voor een speciaal iemand ben je bij Lucardi Juwelier Rotterdam Lijnbaan aan het juiste adres. Laat je aankoop mooi inpakken door onze medewerkers en je cadeau wordt met liefde gegeven. 

 

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Rotterdam Lijnbaan?

Bij Lucardi Juwelier Rotterdam Lijnbaan kun je niet alleen terecht voor sieraden volgens de laatste trends maar onder andere ook voor het laten schieten van je oorgaatjes. Wist je dat je hier geen afspraak voor hoeft te maken maar dat je elk moment de winkel in kunt lopen? Als het niet druk is ben je meteen aan de beurt!

Bij Lucardi Juwelier Rotterdam Lijnbaan ben je aan het juiste adres voor:

Horloges
Ringen
Oorbellen en gaatjes schieten
Armbanden
Kettingen

 

En naast onze eigen merken bieden we ook vele bekende merken aan, waaronder: 

Jacques Lemans
Invicta
Guess sieraden
Pulsar
Schalins Trouwringen

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..