t/m 16 augustus 2e paar oorbellen halve prijs! Shop Nu!

Lucardi juwelier Venlo

Adres*

Vleesstraat 32
5911 JE Venlo
Telefoon*: 077-3521684

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 12.00 - 18.00
  • Dinsdag 10.00 - 18.00
  • Woensdag 10.00 - 18.00
  • Donderdag 10.00 - 21.00
  • Vrijdag 10.00 - 18.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00
  • Zondag 12.00 - 17.00

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Venlo

Venlo ligt in Noord-Limburg aan de rivier de Maas. De stad heeft een lange historie en daardoor ook een prachtige historische binnenstad. In de tweede Wereldoorlog is Venlo zwaar getroffen, maar er zijn nog genoeg prachtige gebouwen en monumenten over om te bezoeken. Door de Middeleeuwse straatjes krijgt het een gezellig en knus karakter en is het ideaal voor een dagje shoppen, of gewoon om je buikje vol te eten in de leuke sfeervolle kroegjes en café’s. Op zonnige dagen geven de grote terrasjes een plek om heerlijk van een drankje en het zonnetje te genieten.


Het winkelgebied in de Venlose binnenstad is in 2010 flink uitgebreid door de komst van de Maasboulevard. Lucardi Juwelier Venlo is voor het winkelaanbod ook een leuke toevoeging. Hier vind je alles op het gebied van sieraden.  Maar ook horloges zijn te vinden in deze mooie winkel met een open karakter. We hebben een heel scala aan bekende merken (Casio, Pulsar en Lorus bijvoorbeeld) maar ook onze eigen merken zijn een juweeltje voor om de pols.


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Venlo?

Bij Lucardi Juwelier Venlo kun je zo binnen lopen om gebruik te maken van onze verschillende services.

Heb je een leuk sieraad gevonden en wil je deze nog specialer en persoonlijker maken? Dan zit je goed bij Lucardi Juwelier Venlo. In de winkel kun je namelijk het sieraad laten graveren. Geef aan welke tekst je er op wil en binnen no-time heb jij een sieraad wat extra bijzonder is!

Bij Lucardi Juwelier Venlo ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..