t/m 16 augustus 2e paar oorbellen halve prijs! Shop Nu!

Lucardi juwelier Woerden

Adres*

Voorstraat 23
3441 CC Woerden
Telefoon*: 0348-453162

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.30 - 17.30
  • Woensdag 09.30 - 17.30
  • Donderdag 09.30 - 17.30
  • Vrijdag 09.30 - 21.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Bekijk deze winkel ook in 360 graden!

Bekijk hieronder onze winkel in 360 graden via Google Streetview! Zo heb je meteen een idee hoe onze winkel eruit ziet en waar in de straat we precies zitten. Door te klikken en te slepen kan je om je heen navigeren.


Lucardi Juwelier Woerden

Woerden is een stad die als sinds 1372 bestaat. Het centrum is daarom vol met historische details en prachtige unieke gebouwen. Het stadshart heeft veel bijzondere en lokale winkels waar je streekproducten kunt halen, maar ook grote modezaken en schattige boetiekjes. Ieder zaterdag is er een markt en ieder jaar zelf een authentieke kaasmarkt. Hier wordt zoals het als sinds de Middeleeuwen traditie is, nog steeds op de traditionele manier kaas verhandelt. Leuk om mee te maken! Je kunt genoeg beleven in het centrum van Woerden, never a dull moment!


In de hoofdstad van het groene hart kun je ook lekker winkelen. En dat is ook zeker het geval bij Lucardi Juwelier Woerden. We hebben van alles voor je in onze collectie, Kom gerust binnen en snuffel tussen ons goud, zilver, diamant, goldplated en staal. Shoppen voor sieraden is bijna guilt-free, want zoals Lori Wear zei: ‘Flowers and chocolates die and get eaten, but jewelry is forever!’


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Woerden?

Mocht je meer met een sieraad of horloge willen dan het alleen kopen, ook dan zit je bij Lucardi Juwelier Woerden goed. We bieden namelijk verschillende services aan. Zo kun je bijvoorbeeld je sieraad of horloge laten graveren en zetten we er een persoonlijke tekst op die goed bij je past! Ook is er op bepaalde kettingen een mogelijkheid voor een fotogravure, zodat je je favoriete plaatje overal met je mee kunt dragen!
 

Bij Lucardi Juwelier Woerden ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..