50% korting op alle 14 karaat en diamant sieraden t/m 18 april. Shop Nu!

Lucardi juwelier Zutphen

Adres

Beukerstraat 8
7201 LD Zutphen
Telefoon*: 0575-546487

Route

Schakel locatiegegevens in om de route te kunnen bepalen

Reguliere openingstijden:

  • Maandag 13.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.30 - 18.00
  • Woensdag 09.30 - 18.00
  • Donderdag 09.30 - 18.00
  • Vrijdag 09.30 - 18.00
  • Zaterdag 09.30 - 17.00
  • Zondag Gesloten

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus neemt Lucardi verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op adviezen van het RIVM en de regering. Plan nu hier jouw afspraak in bij een van onze winkels!

Bekijk onze actuele corona maatregelen hier.

 

Lucardi Juwelier Zutphen

Zutphen bestaat al 1700 jaar en dat maakt de stad één van de oudste steden van Nederland. Het is ontstaan als nederzetting van de Franken in de Romeinse tijd en Zutphen is sinds die tijd uitgegroeid tot een bruisende stad. In de loop van de geschiedenis heeft Zutphen veel te verduren gehad, maar dat zorgt wel voor een heel rijk historisch centrum,  van een gracht uit de Middeleeuwen tot gezellige ouderwetse straatjes en gebouwen. Leuk om eens een dagje door te brengen dus. En als je er dan toch bent: stap ook even binnen bij Lucardi Juwelier Zutphen!


Lucardi, met liefde gegeven…. Een duidelijke slogan met een duidelijke boodschap: alle sieraden in de winkel zijn geweldig als cadeautje en worden met liefde gegeven én met liefde gemaakt. Voor wie je ook een geschenk zoekt: je buurman, je oma of je schoonmoeder: we hebben het in de winkel!


 

Wat kan er allemaal bij Lucardi Juwelier Zutphen?

Wist je dat je als service bij Lucardi Juwelier Zutphen ook kleine reparaties kan laten uitvoeren? Het korter maken van een horlogeband, een schakel uit halen uit een armband bijvoorbeeld, dat doen we direct voor je in de winkel. Ook andere reparaties daar kunnen we je mee helpen! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.
 

Bij Lucardi Juwelier Zutphen ben je aan het juiste adres voor:
Horloges
Ringen
Oorbellen
Armbanden
Kettingen

Gaatjes schieten
Nieuw: Oor piercen (Piercen bovenkant oor)

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..