Glamour Day 20% extra korting op bijna alles! Gebruik kortingscode: GLAMOURDAY2021

Filters
1

Smartwatches

Smartwatches

Smart watches

De bekende smartwatches zijn erg populair en dat is niet zonder reden. Er zijn talloze redenen om jouw horloge af en toe te vervangen door een smartwatch. Bij Lucardi vind je verschillende modellen met allerlei handige opties. En wat het leukste is? De smartwatches van Axcent zijn niet alleen praktisch, maar ook erg stylish! 

Shop een klassieke smartwatch bij Lucardi

Je shopt bij Lucardi de mooiste smartwatches voor dames en heren, want alle horloges in deze categorie zijn unisex en te dragen door iedereen. De verschillende kleuren zorgen voor een match met elke look of stijl. Hou jij van neutrale kleuren en tinten? Dan kies je voor een nette zwarte smartwatch. Of vind je het juist leuk om lekker op te vallen door jouw accessoires? Er zijn voor jou blauwe of rode bandjes te verkrijgen. 

Een smartwatch met handige functies

Een smartwatch ziet er niet alleen heel modern uit, het meet ook van alles. Zo kan je met jouw Axcent smartwatch verschillende sporten tracke, zoals wandelen of hardlopen. De smartwatches hebben een ingebouwde stappenteller, zodat je precies bijhoud welke afstand jij hebt gelopen én hoeveel caloriën je verbrand. Voor jouw gezondheid meet de activitytracker ook jouw hartslag en bloeddruk, heeft deze een zuurstofmeter en kan je je slaap monitoren. Benieuwd naar álle opties? Check bij elk product de specificaties!

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..