Shopping Days: 20% extra winkelwagenkorting op alles.* Shop nu!

Smartwatches

Heb jij onze smartwatches al gezien? De smartwatches zijn van alle gemakken voorzien en zijn stuk voor stuk echte eyecatchers voor om je pols. Verbind de smartwatch met je smartphone en ontdek alle functies.

Lees hier meer over de smartwatches!

 

Functies van smartwatches

Stappen om jouw smartwatch te koppelen

Stap 1: Zet je bluetooth aan op je smartphone
Stap 2: Download de app – Glory Fit
Stap 3: Activeer de app rechten
Stap 4: Synchroniseer je smartphone via de app

Veel gestelde vragenSmartwatches

De afgelopen jaren is de smartwatch erg populair geworden en dat is niet zonder reden. De smartwatch combineert het traditionele horloge met allemaal aanvullende opties zodat jij altijd alle informatie binnen handbereik hebt. Gelukkig zijn de smartwatches al lang niet meer alleen met een zwart rubberen bandje verkrijgbaar. Ze zijn er tegenwoordig in zo veel stijlen, dat er voor iedereen een mooi model te vinden is! 

Shop een smartwatch voor dames of heren 

Je shopt bij Lucardi de mooiste smartwatches voor dames en heren. De meeste horloges in deze categorie zijn unisex en te dragen door iedereen. De verschillende kleuren zorgen voor een match met elke look of stijl. Hou jij van neutrale kleuren en tinten? Dan kies je bijvoorbeeld voor een zwarte rubberen smartwatch of een met een metalen band, die bijna niet van een normaal horloge te onderscheiden is. Vind je het juist leuk om lekker op te vallen door jouw horloge? Er zijn ook modellen met vrolijk gekleurde bandjes in een effen kleur of met een printje. 

Een smartwatch met handige functies 

Een smartwatch ziet er niet alleen heel modern uit, het meet ook van alles. En dan hebben we het niet alleen over een stappenteller horloge, een smartwatch kan veel meer informatie bijhouden! De smartwatches hebben vaak een ingebouwde stappenteller, zodat je precies bijhoud welke afstand jij hebt gelopen én hoeveel calorieën je verbrandt. Sommige modellen hebben zelfs een activitytracker die ook jouw hartslag en bloeddruk meet. Daarnaast zijn er ook smartwatches met een zuurstofmeter en kan je jouw slaap monitoren. Benieuwd naar álle opties? Check bij elk product de specificaties!

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..