Vaderdagcadeau

Vaderdagcadeau

Vaderdag… de dag om je papa in het zonnetje te zetten met een lekker ontbijtje op bed of een mooie tekening. Het is een dag waar alle vaders lekker verwend kunnen worden en daar horen natuurlijk ook Vaderdagcadeautjes bij!

 

Voor elke vader een perfect Vaderdagcadeau bij Lucardi

Je zit bij Lucardi helemaal goed als het op cadeautjes aankomt. We hebben voor iedere vader wel iets leuks in ons assortiment. Is jouw vader zakelijk? Dan kan hij vast wel een mooi horloge of manchetknopen gebruiken. Heb je de casual papa? Kies dan voor een mooie set van stalen sieraden en horloges. Als je papa stoer is, dan kunnen de sieraden en horloges niet bold genoeg zijn, ga voor stoer staal of gevlochten leer!

 

Even een klein stukje geschiedenis: Vaderdag is in 1910 in Amerika voor het eerst gevierd. Het is geïntroduceerd door Sorona Smart Dodd. Zij wilde haar vader in the spotlight zetten voor zijn al kracht en doorzettingsvermogen, die hij als veteraan en  weduwnaar in zijn leven heeft laten zien. Vaderdag werd een jaar na Moederdag geïntroduceerd en wij zijn er blij mee! Nu kan je je vader op een speciale dag laten zien hoe speciaal hij voor je is!

 

Bestel je Vaderdagcadeau meteen bij Lucardi

Als je je Vaderdagcadeau hebt gevonden, dan hoef je alleen nog maar op bestellen te klikken! Je kunt bij Lucardi betalen onder andere door middel van iDeal, VISA, MasterCard en Paypal. Wij zorgen dan dat het binnen no-time bij je thuis is! En om het extra leuk te maken, kan je het ook door ons in een leuke geschenkverpakking laten inpakken! 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..