Valentijncadeaus: sieraden voor hem en haar!

De leukste Valentijnscadeaus voor hem en haar vind je op de website van Lucardi! Wij hebben de leukste cadeautjes om aan je vriend(in) te geven in ons assortiment verzameld, zodat jij niet meer hoeft te zoeken! Wil je graag meer tips om iets leuks uit te kiezen voor 14 februari? Check dan onze blogs voor cadeautips voor hem en haar

Bij Lucardi vind je de leukste sieraden voor Valentijnsdag

Valentijn is niet voor niets één van de dagen waarop je iemand laat zien dat je van hem of haar houdt. Een prachtige dag waarop je alles uit de kast kan halen! En dat hoeft niet alleen voor je parter, maar kan ook voor je BFF, moeder,  zus of oma! Waarom wachten? Zeker in deze tijd is het fijn om te laten zien dat je elkaar waardeer5t. Het is bijna zover, dus bestel snel! 

Zet je vriendin, moeder of oma in het zonnetje met onze mooie persoonlijke sieraden

Bij Lucardi vind je heel veel sieraden en horloges die kunnen worden gepersonaliseerd. Zo laat je je sieraden graveren, of bestel je een mooie naamketting. Wist je dat er ook naamsieraden zijn waar je een datum op kan zetten, of een naam in combinatie met een geboortesteen? Daarnaast kan je ook een subtieler sieraad kiezen, zoals een ketting met Love Stone, of een mooi item uit de Lulu Jewels collectie. 

Lees meer

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..