Shopping Weekend - 20% extra korting op bijna alles! Shop Nu!

Valentijn sieraden

De dag van de liefde... 14 februari! Eeuwen geleden werd deze dag al gevierd met geheime briefjes van stille aanbidders. Valentijnsdag is sinds die tijd al uitgegroeid tot een wereldwijd bekende dag vol met liefde! Niet alleen voor de liefde van je leven, maar ook om jouw vriendinnen, oma of moeder te verrassen. Ben jij op zoek naar het leukste cadeau om te geven? Dan ben je bij Lucardi helemaal goed! Van naamsieraden tot speciaal gegraveerde sieraden vind je nu in onze collectie. 

 

Bij Lucardi vind je de leukste sieraden voor Valentijnsdag

Met alle liefde… dat is de slogan van Lucardi en dat is niet voor niets. De wereld ziet er namelijk stukje mooier uit als we elkaar allemaal wat extra liefde geven. Laat die ene belangrijke persoon in jouw leven weten hoeveel hij of zij voor jou betekent met een mooi cadeau op Valentijnsdag. Zoek jij een écht speciaal sieraad voor jouw vriendin? Kies dit jaar voor een persoonlijk sieraad, zoals een naamketting, of een sieraad met gravure!  

Neem een kijkje in onze collectie en ontdek dat we sieraden speciaal voor Valentijnsdag hebben. Verras je vriendin met een ketting, je oma met een ring of je moeder met een armband! En we hebben naast onze persoonlijke sieraden van Lucardi ook mooie cadeausets van Regal, Donna Mae of Little Miss Faboulous. Perfect Valentine gifts!

 

Zet je vriendin, moeder of oma in het zonnetje met onze mooie Valentijn sieraden

Of jouw Valentijn nou houdt van een trendy, klassieke, casual of sportieve stijl: bij Lucardi zijn voor ieder type leuke sieraden voor Valentijnsdag te vinden. Kies je favoriete Valentijnscadeautje uit en maak jouw speciale persoon blij… Lucardi, met alle liefde!

Lees meer

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..