Maak het persoonlijk

Geef een gepersonaliseerd sieraad cadeau en maak Valentijnsdag dit jaar onvergetelijk! Wie ga jij verrassen?
SHOP NU

Vriendschapsringen

Verras jouw beste vriend of vriendin dit jaar met een vriendschapsring van Lucardi. Shop nu de tweede ring gratis.
SHOP NU

Top 10 valentijnscadeaus

Kan jij nog wat hulp gebruiken bij het vinden van een cadeautje voor jouw vriend, vriendin of gewoon zomaar iemand? Bekijk de tips in onze top 10 cadeaus!
BEKIJK NU

Sieraden als Valentijncadeau

Of je nu op zoek bent naar een leuk Valentijns cadeautje voor je vriendje, vriendin, BFF of partner. De leukste Valentijn cadeaus voor hem en haar vind je op de website van Lucardi! Wij hebben de leukste cadeautjes om te geven in ons assortiment verzameld, zodat jij niet meer hoeft te zoeken! Wil je graag meer tips om iets leuks uit te kiezen voor 14 februari? Check dan onze blogs voor cadeautips voor hem en haar

Bij Lucardi vind je de leukste sieraden voor Valentijnsdag 2022

Valentijn is niet voor niets één van de dagen waarop je iemand laat zien dat je van hem of haar houdt. Een prachtige dag waarop je alles uit de kast kan halen! En dat hoeft niet alleen voor je partner, maar kan ook voor je BFF, moeder, zus of oma. Maar  naast jouw dierbaren kan je natuurlijk ook jezelf lekker in de watten leggen op deze dag! Zeker in deze tijd is het fijn om te laten zien dat je elkaar waardeert. Het is bijna zover, dus bestel snel! 

Kies de mooiste persoonlijke sieraden als Valentijn cadeautje

Bij Lucardi vind je heel veel sieraden en horloges die kunnen worden gepersonaliseerd. Zo kan je een sieraad laten graveren met een tekst, foto of vingerafdruk, of bestel je een mooie naamketting. Wist je dat er ook gepersonaliseerde sieraden zijn waar je een datum op kan zetten, of een naam in combinatie met een geboortesteen? Een gepersonaliseerd sieraad is het perfecte cadeau voor deze Valentijnsdag! 

Lees meer

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..