Piercen in Heerenveen bij Lucardi

Bij de Lucardi winkel in Heerenveen kun je naast het kopen van sieraden ook terecht voor diverse services, waaronder het zetten van piercings. We zijn gespecialiseerd in piercings in zowel het platte gedeelte van het kraakbeen van het oor als in de neusvleugels.

Zoek je een betrouwbare piercing shop in Heerenveen? Bij Lucardi Heerenveen kun je zonder afspraak binnenlopen. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar, of je nu uit het centrum komt of uit Almere Buiten.

Voordat we de piercing plaatsen, laten onze ervaren medewerkers zien waar deze precies zal komen. We gebruiken het veilige Studex systeem voor het plaatsen van de piercing en bieden uitgebreide nazorginstructies aan. In onze winkel vind je ook alle benodigde producten voor een voorspoedig herstel van je nieuwe piercing.

Ontdek meer over onze piercingservices op de informatiepagina over piercen bij Lucardi.

Bij Lucardi Heerenveen bieden we naast sieraden ook piercingservices aan zonder dat je een afspraak nodig hebt. Kom langs en ontdek zelf de zorg en expertise die Lucardi te bieden heeft op het gebied van piercings.

Ons team staat klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij de keuze van je nieuwe piercing en zal zorgen voor een veilige en hygiënische ervaring.

Piercen