Ontdek Piercing Services bij Lucardi in Meppel

Bij de Lucardi winkel in Meppel bieden we naast een prachtig assortiment sieraden ook diverse diensten aan, waaronder het professioneel zetten van piercings. Onze gekwalificeerde piercers zijn gespecialiseerd in zowel kraakbeen- als neusvleugelpiercings.

Zoek je een betrouwbare piercing shop in Meppel? Bezoek onze winkel zonder afspraak en ontdek de veilige en comfortabele piercing ervaring die wij bieden, midden in het hart van Meppel.

Tijdens je bezoek aan Lucardi Meppel zullen onze ervaren piercers de procedure zorgvuldig uitleggen en de plaatsing van de piercing markeren. Met behulp van het Studex systeem plaatsen we de piercing, waarna je uitgebreide nazorginstructies krijgt. Wij bieden ook nazorgproducten aan om het genezingsproces te ondersteunen en te versnellen.

Voor meer informatie of advies over piercings, nodigen we je uit om onze gids over piercen te lezen of ons direct in Meppel te bezoeken.

In onze Lucardi winkel in Meppel kun je niet alleen terecht voor het laten zetten van een piercing maar ook voor persoonlijk advies en service. We verwelkomen je graag in onze winkel, waar je zonder afspraak kunt binnenlopen.

Naast piercings kun je bij ons ook terecht voor het laten schieten van gaatjes en andere sieraden services. Bezoek Lucardi juwelier Meppel voor meer details of om onze uitgebreide collectie sieraden te bekijken.

Piercen