Piercen bij Lucardi in Tilburg

Bij de Lucardi winkels in Tilburg kun je naast het kopen van sieraden ook terecht voor verschillende services, zoals piercen. Bij Lucardi richten we ons op piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen in het oor en in de neusvleugels.

Op zoek naar een locatie om een piercing in Tilburg te laten zetten? Bij Lucardi in Tilburg centrum en Tilburg Reeshof kun je zonder afspraak binnenlopen voor deze service.

Als je kiest voor een neuspiercing of oorpiercing bij een van onze vestigingen in Tilburg, zullen onze getrainde medewerkers je eerst de precieze locatie van de piercing tonen. Vervolgens wordt de piercing veilig geplaatst met het Studex systeem. Je ontvangt ook alle informatie over de nazorg, en de benodigde producten zijn direct in de winkel verkrijgbaar.

Meer weten over piercen bij Lucardi? Ontdek alles wat je moet weten op onze informatiepagina over piercen.

Bekijk ook andere services in Tilburg zoals gaatjes schietengraverenhorlogestrouwringen en verlovingsringen bij Lucardi.

Bij de Lucardi winkels in Tilburg kun je naast het kopen van sieraden ook terecht voor verschillende services, waaronder piercen. Wij zetten piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen in het oor en ook in de neusvleugels.

Ben je op zoek naar een plek om een piercing in Tilburg te laten zetten? Je kunt terecht bij onze winkels in Tilburg centrum en Tilburg Reeshof zonder afspraak.

Piercen