Piercen bij Lucardi in Vlaardingen

Bij de Lucardi winkel in Vlaardingen kun je niet alleen terecht voor het kopen van sieraden, maar ook voor verschillende services, waaronder het zetten van piercings. Wij specialiseren ons in het zetten van piercings in het platte gedeelte van het kraakbeen van het oor en in de neusvleugels.

Op zoek naar een piercing shop in Vlaardingen? Je kunt zonder afspraak binnenlopen bij onze Lucardi winkel. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt professionele piercingdiensten aan.

Voor het plaatsen van een neuspiercing of oorpiercing in Vlaardingen, zullen onze ervaren medewerkers eerst de plaatsing met jou bespreken en demonstreren. De piercing wordt vervolgens gezet met het hygiënische Studex-systeem. Na de procedure verstrekken we gedetailleerde nazorginstructies en zijn de benodigde nazorgproducten beschikbaar in onze winkel.

Voor meer informatie over piercen bij Lucardi, nodigen we je uit om onze uitgebreide informatie over piercen te lezen.

Bezoek ook onze Lucardi juwelier Vlaardingen voor meer van onze services en producten.

Bij de Lucardi winkel in Vlaardingen kun je naast het kopen van sieraden ook terecht voor diverse services, zoals het zetten van piercings. We zetten piercings in het platte deel van het kraakbeen in het oor en in de neusvleugels.

Zoek je een piercing shop in Vlaardingen? Kom langs bij onze Lucardi winkel, waar geen afspraak nodig is en waar we je snel en professioneel kunnen helpen.

Onze getrainde medewerkers in Vlaardingen zullen de locatie van de piercing tonen voordat deze wordt aangebracht met het Studex systeem, gevolgd door een grondige uitleg over de nazorg. Alle benodigde producten voor een effectieve nazorg zijn beschikbaar in onze winkel.

Leer meer over onze piercingservices door onze informatiepagina over piercen te bezoeken. Voor verdere assistentie of vragen, bezoek Lucardi juwelier Vlaardingen.

Piercen