Kunststof zonnebrillen

25 producten
2
Huidige pagina Ga naar pagina

Let the sun shine! Tijdens warme zonnige dagen kan een zonnebril natuurlijk niet ontbreken! Het beschermt je ogen en ziet er ook nog eens leuk en fashionable uit. Want een goede zonnebril kan je zomeroutfit helemaal opleuken! Bij Lucardi hebben we veel verschillende kunststof zonnebrillen in leuke kleurtjes, bekijk dus snel onze hele collectie!

Kunststof zonnebrillen uitzoeken in de webshop!

De zonnebrillen in ons assortiment zijn er in verschillende stijlen.  Dik montuur, dun montuur, pilotenbrillen en verschillende kleuren glazen. Zo hebben we de normale bruine en zwarte glazen, maar ook blauw, rood/oranje en zilveren glazen, voor de mensen die iets meer willen opvallen. De monturen hebben ook verschillende kleurtjes, bijvoorbeeld knalroze, felblauw of panterprint. Er zijn hele uitgesproken felgekleurde brillen, maar ook brillen die iets klassieker zijn. De brillen zijn goed te combineren met zomerse kleding en of je nu houdt van uitgesproken accessoires of juist een subtiele touch, er zit voor iedereen wat bij!

Online bij Lucardi een kunststof zonnebril bestellen

Ready to catch some sun? Zet je zonnebril dan snel op je neus! Als je de zonnebril wil ruilen of retourneren dan kun je in al onze winkels terecht. Betalen kan op onze website op verschillende manieren bijvoorbeeld door middel van iDeal, MasterCard en Afterpay. Druk snel op bestellen en dan kan jij snel de zon in met je gloednieuwe kunststof zonnebril!