Eva van Hardeveld

New in: Camille by Estavana Polman

De laatste tijd heb je bij Lucardi al een aantal super leuke influencer samenwerkingen voorbij kunnen zien komen. Zo hadden we al eerder een kindercollectie met MeisjeDjamila en een dames collectie met Britt Scholte. Vanaf vandaag hebben we een nieuwe aanvulling aan dit lijstje: de Camille by Estavana collectie! Voor deze collectie hebben we samen gewerkt met handbalster Estavana Polman om een hele lijn met chunky sieraden uit te brengen!

Estavana Polman

Estavana is vooral bekend als professioneel handbalster. Sinds 2010 speelt zij ook in het nederlandse team en samen hebben zij in 2016 meegedaan aan de olympische spelen en in 2019 met het WK waar zij wereldkampioen werden. Estavana werd tijdens dit toernooi uitgeroepen tot de beste speelster. Naast haar handbal carrière kan je Estavana ook kennen van haar relatie met oud voetballen Rafael van der Vaart waarmee ze samen een dochtertje heeft. Estavana heeft ook een eigen realitysoap gehad met de naam “Estavana in het Echt”. Kortom, Estavana Polman is iemand waar je niet om heen kan! We zijn dan ook super blij dat we samen met haar deze mooie sieraden mogen uitbrengen!

De Camille sieraden

De Camille sieraden staan in het thema van de Parijse stijl en hebben chunky schakels in verschillende soorten en maten. Dit maakt dat de sieraden heel leuk gecombineerd kunnen worden met elkaar, bijvoorbeeld om de kettingen met elkaar te layeren. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe collectie? Je vindt hier alle Camille by Estavana sieraden en we lichten ook vast een aantal van onze favorieten uit: